Xiaomi focus pen pro satışta

Arkadaşlar, ürünü sipariş veripte eline ulaşan yok mu bir bilgi verin acil alacağım pro ise?

Pro ile standart arasında ki tek fark basınç hassasiyeti ve tuşsuz tasarım sanırım. Her ikisinde de avuç içi reddi özelliği yokmuş.

Pro ile standart arasında ki tek fark basınç hassasiyeti ve tuşsuz tasarım sanırım. Her ikisinde de avuç içi reddi özelliği yokmuş.
Xiaominin kendi sayfasında ikisinde de var yazıyor
Trendyol soru cevabında yanlış bilgilendirme var

arkada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar urun geldi focus pen pro yollamislar saticinin dedigi cogu sey yanlis bu kalemde avuc ici reddi ozelligi calisiyor denedim gayet guzel kalem bu fiyata apple pencil pro gibi kalem yapmislar stoklar bitmeden bence alin iyi gunler

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.9 MB · Hit: 24
Bana da pro geldi

arkada

arkadaslar urun geldi focus pen pro yollamislar saticinin dedigi cogu sey yanlis bu kalemde avuc ici reddi ozelligi calisiyor denedim gayet guzel kalem bu fiyata apple pencil pro gibi kalem yapmislar stoklar bitmeden bence alin iyi gunler
Özellik bakımından öyle olsada xiaominin yazılımı yazım/çizim için çok kötü, yazısı berbat biri bile ipadde inci gibi yazabiliyo. Kalem kalibrasyonunuda pek beğenmedim xiaominin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,396
Üyeler
189,836
Son üye
egea12345
Geri