tabii ki alınmaz bütçeniz 16e lere çıkmıyosa iphone dan vazgeçin android alınEkran ve pil değişen, kasada da ezikler mevcut fakat bu fiyata uygun gibi geldi. Şu anda poco x3 pro kullanıyorum. Bir tane çeyrek almıştım, onu bozdurup almayı düşünüyorum. 15 bine alınır mı?
tabii ki alınmaz bütçeniz 16e lere çıkmıyosa iphone dan vazgeçin android alın
Pili çok kötü. Powerbank'e bağımlı bir hayat yaşarsınız.
cevaplar için teşekkürler vazgeçiyorum o zamankafede falan otururken apple logosu gözüksün diye alınır onun harici alınmaz
bütçen belliyse telefon önerelimcevaplar için teşekkürler vazgeçiyorum o zaman
ya açıkçası poco x3 pro hala beni götürüyor sadece işimin bir kısmı kamerayla olduğu için şu sıralar beni x3'ün kamerası üzmeye başladı. Bir de küçük telefonu özledim onun dışında telefon değiştirmek gibi bir düşüncem yoktu sadece fiyatı çok iyi geldi o yüzden sizlere sormak istedim. Belirli bir bütçem yok ama sıfır telefon almamaya çalışıyorum genelde ikinci elden alışveriş yapıyorum. Şu fiyata görürsen alabilirsin dediğiniz cihazlar varsa önerilere her zaman açığımbütçen belliyse telefon önerelim
bütçen önemli ona göre öneride bulunabilirimya açıkçası poco x3 pro hala beni götürüyor sadece işimin bir kısmı kamerayla olduğu için şu sıralar beni x3'ün kamerası üzmeye başladı. Bir de küçük telefonu özledim onun dışında telefon değiştirmek gibi bir düşüncem yoktu sadece fiyatı çok iyi geldi o yüzden sizlere sormak istedim. Belirli bir bütçem yok ama sıfır telefon almamaya çalışıyorum genelde ikinci elden alışveriş yapıyorum. Şu fiyata görürsen alabilirsin dediğiniz cihazlar varsa önerilere her zaman açığım
maksimum 20 diyelimbütçen önemli ona göre öneride bulunabilirim
22.199 a Samsung A56 var en mantıklı seçenek o hepsiburada satıyo. kamera lazım dedin çok iyi kamerası güncelleme olarak uzun süre gider. belki tam 20 olsun dersen alternatif bi kalitede sunduğundan Honor Mgic 8 lite oalbilir 256 sı tam 20kmaksimum 20 diyelim
2. el s24 olabilir mi temizi bulunursa22.199 a Samsung A56 var en mantıklı seçenek o hepsiburada satıyo. kamera lazım dedin çok iyi kamerası güncelleme olarak uzun süre gider. belki tam 20 olsun dersen alternatif bi kalitede sunduğundan Honor Mgic 8 lite oalbilir 256 sı tam 20k
Kullanmaya devam ederseniz bir süre daha s25fe s26fe alabilirsiniz uzun kullanim içinya açıkçası poco x3 pro hala beni götürüyor sadece işimin bir kısmı kamerayla olduğu için şu sıralar beni x3'ün kamerası üzmeye başladı. Bir de küçük telefonu özledim onun dışında telefon değiştirmek gibi bir düşüncem yoktu sadece fiyatı çok iyi geldi o yüzden sizlere sormak istedim. Belirli bir bütçem yok ama sıfır telefon almamaya çalışıyorum genelde ikinci elden alışveriş yapıyorum. Şu fiyata görürsen alabilirsin dediğiniz cihazlar varsa önerilere her zaman açığım