Aynı Telefonun Yd'si 25'e mi Yoksa Tr'si 38'e mi Alınır?

Hangisi

• Yd 25k

Oylar: 8 53.3%
  • Tr 38k

Oylar: 7 46.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15
Yurtdışı ürünlerinde 4-4 8 ay kullanılabiliyor şuan için ama bu kullanım süresinin düşürülmesi ihtimali var. Server kayıt yaptırmak isterseniz bir dünya para istiyorlar ve onunda garantisi yok. En mantıklı seçenek ikinci el gibi duruyor. En azından kapanma derdiyle uğraşmıyorsunuz

onu bunu bilmeme de bu senaryoda TR 2. el alan BÜYÜK KERİZDİR. bir malı aldın tükettiysen (garantisini bitirdiysen) o mal max sıfı fiyatının yarısıdır. MAX.

Ama abdullaın dediği gibi bizde öyle bir piyasa var ki paran yetmiyor 2. ele, gidip sıfır alıyorsun. yani kral ne yap et asla 2. el alma.
Yok hocam cihazlar maks 4-5 aylık.

Yok hocam cihazlar maks 4-5 aylık.
ben yine de sıfır alırdım hocam. 38k veren adam 12 daha verir, faturasını kendi üstüne alır, bi sorun yaşayacağı zaman muhatap edinmiş olur. yarın satmaya kalksa faturası kendi adına olur. Şahsen ben ya sıfır ya da YD alırdım.

yani çok çok çok minimal de olsa sorun çıkma ihtimali var. gerek satıcı gerek ürün kaynaklı. Ben 12k için(50k içerisinde) asla böyle riske girmezdim. tabi bu benim bakış açım.

Safe yaşamak isteyen insan s25 fe alsın biraz risk alayım diyenler server kayıt mi 15t pro.4 ay az kullanırım diyenler oneplus 15 alsın.Kamerası kötü ama elite gen 5 ve 7500 mah batarya veriyor 32 bine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri