- Reaksiyon skoru
- 27
🏷 MSI
Vallahi kalitesi umrumda değil çok kötü görünüyor. 5k verceksem güzel görünsün isterim.MSI Msı Mpg Velox 300R Aırflow Pz Whıte Temperli Cam 2 x 120MM Argb 1xx 120 mm Fan E-Atx Gaming Bilgisayar Kasası
MSI MPG Velox 300R Airflow kasa, beyaz sistem toplamak isteyenler için harika bir seçenek!
4.8 yıldızla (8 değerlendirme) kullanıcıların beğenisini kazanmış. Hepsiburada'da şu an %35 indirimle 5.199 TL! Kullanıcılar geniş iç hacmini ve hava akışını övüyor. Rakip sitelerde benzer kasalar daha yüksek fiyatlı, kaçırmayın derim!
7.979 TL ➜ 5.199 TL
%35 İNDİRİM
2.780 TL Tasarruf
Hepsiburada | Satıcı: Hepsiburada
🏷 MSI
️ 4.8/5 (8 değerlendirme)
SATIN AL (https://www.hepsiburada.com/msi-mpg...atx-gaming-bilgisayar-kasasi-pm-HBC0000957X5M)
dogru dıyosun ben biraz indirimleri atmak istedim kendım ozel olarak takip ediyorum belki bekleyeni vardır diye attımVallahi kalitesi umrumda değil çok kötü görünüyor. 5k verceksem güzel görünsün isterim.
Güzel indirim zaten ama Asus A32 Plus ya da Mag Pano 100R da var bu bütçelere.dogru dıyosun ben biraz indirimleri atmak istedim kendım ozel olarak takip ediyorum belki bekleyeni vardır diye attım
5k bütçe kasa ne önerirsiniz 32 plustan iyi kasa var mıGüzel indirim zaten ama Asus A32 Plus ya da Mag Pano 100R da var bu bütçelere.
Boyut tercihi nedir ? Lian Li vector V100R da var.5k bütçe kasa ne önerirsiniz 32 plustan iyi kasa var mı
zotac 5080 ve 360mm sıvı soğutma sığsa yeterliBoyut tercihi nedir ? Lian Li vector V100R da var.
İkisi de uyumlu beğendiğini al.zotac 5080 ve 360mm sıvı soğutma sığsa yeterli, bu da güzelmiş
teşekkür ettimİkisi de uyumlu beğendiğini al.
Rica ettim.teşekkür ettim