Yardım Laptop alt kasa kauçuk ayak nereden bulabilirim?

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,784
Merhaba, laptopun alt kasadaki kauçuk ayaklardan 3 tanesi yok. Bunları nereden bulabilirim?
Google da arattığımda aliexpress çıkıyor karşıma ve 200-300TL gibi komik fiyatlar.
Ekran görüntüsü 2024-08-02 154655.png

Ben sıcak silikonla doldurmuştum orayı iş görmüştü
Güzel bir çözüm ama olabildiğince düzgün olsun istiyorum, ayaklar eşit yükseklikte olmazsa bilgisayar masanın üzerinde eğik duruyor

200-300 ona verene kadar Laptop standı alınabilir. Ancak kauçuk ayak okadar önemlimi olmasada olur bence.
Hocam derdim laptopun eksiklerini gidermek, 2. elden yeni aldım kasasında ufak bir çatlak vardı onu tamir ettim. Kauçuk ayakları eksik sadece, düzgün olsun istiyorum.

Hocam derdim laptopun eksiklerini gidermek, 2. elden yeni aldım kasasında ufak bir çatlak vardı onu tamir ettim. Kauçuk ayakları eksik sadece, düzgün olsun istiyorum.
Ne yaptın yapabildin mi bendede aynı model var ama kauçuk ayak bulamıyorum hiçbir tanesi yok

Ne yaptın yapabildin mi bendede aynı model var ama kauçuk ayak bulamıyorum hiçbir tanesi yok
Yaptım hocam, evde boş bir tane sony kamera kutusu buldum içinden yapışkanlı yuvarlak kauçuk bir şeyler çıktı böyle kauçuk ayak gibi, onları yapıştırmıştım.

Yaptım hocam, evde boş bir tane sony kamera kutusu buldum içinden yapışkanlı yuvarlak kauçuk bir şeyler çıktı böyle kauçuk ayak gibi, onları yapıştırmıştım.
foto atabilir misin merak ettim de. Yüksekliği nasıl oldu hava akışı için güzel oldumu benimkimin altı baya çizildi be araştırdım birisi 3d yazıcı ile basmış

Geri