Ben sıcak silikonla doldurmuştum orayı iş görmüştüMerhaba, laptopun alt kasadaki kauçuk ayaklardan 3 tanesi yok. Bunları nereden bulabilirim?
Google da arattığımda aliexpress çıkıyor karşıma ve 200-300TL gibi komik fiyatlar.
Alıntıyı görüntüle
200-300 ona verene kadar Laptop standı alınabilir. Ancak kauçuk ayak okadar önemlimi olmasada olur bence.Merhaba, laptopun alt kasadaki kauçuk ayaklardan 3 tanesi yok. Bunları nereden bulabilirim?
Google da arattığımda aliexpress çıkıyor karşıma ve 200-300TL gibi komik fiyatlar.
Alıntıyı görüntüle
Hocam derdim laptopun eksiklerini gidermek, 2. elden yeni aldım kasasında ufak bir çatlak vardı onu tamir ettim. Kauçuk ayakları eksik sadece, düzgün olsun istiyorum.200-300 ona verene kadar Laptop standı alınabilir. Ancak kauçuk ayak okadar önemlimi olmasada olur bence.
Ne yaptın yapabildin mi bendede aynı model var ama kauçuk ayak bulamıyorum hiçbir tanesi yokHocam derdim laptopun eksiklerini gidermek, 2. elden yeni aldım kasasında ufak bir çatlak vardı onu tamir ettim. Kauçuk ayakları eksik sadece, düzgün olsun istiyorum.
Yaptım hocam, evde boş bir tane sony kamera kutusu buldum içinden yapışkanlı yuvarlak kauçuk bir şeyler çıktı böyle kauçuk ayak gibi, onları yapıştırmıştım.Ne yaptın yapabildin mi bendede aynı model var ama kauçuk ayak bulamıyorum hiçbir tanesi yok
foto atabilir misin merak ettim de. Yüksekliği nasıl oldu hava akışı için güzel oldumu benimkimin altı baya çizildi be araştırdım birisi 3d yazıcı ile basmışYaptım hocam, evde boş bir tane sony kamera kutusu buldum içinden yapışkanlı yuvarlak kauçuk bir şeyler çıktı böyle kauçuk ayak gibi, onları yapıştırmıştım.
?Yaptım hocam, evde boş bir tane sony kamera kutusu buldum içinden yapışkanlı yuvarlak kauçuk bir şeyler çıktı böyle kauçuk ayak gibi, onları yapıştırmıştım.