❌İndirim Bitti! 15k üzeri alışverişe 1250tl indirim amazon

Cevabınız için teşekkür ederim. B850'sine gerek var mı? İlerde 10. nesil Ryzen'e geçmek istersem bu anakart problem çıkarır mı? (stok kullanım için o.c. vs. yapmam)
Ben olsam ileriye dönük olması açısından pcie 5.0 destekli bir b850 alırdım. Ama fiyat performans açısından mantıklı ise b650ler de değerlendirilir tabi.

9800X3D aldım az önce. 9700X var şuan çok aşırı fark olmaz ama yine de kaçırmak istemedim teşekkürler.

Valla haklisin. Durduk yere is acmiyim basima simdi. Zaten elimdekini satma isi cok yoruyor beni:) 9070xt 4k oynuyorum darbogaz gibi bi durum da yok. Size hayirli olsun hocam

ben de 5070ti ile 7600x kullanıyordum ama 2k da bazı oyunlarda yüzde 5-10 darboğaz oluyor o nedenle tercih ettim. Anakart olarak mümkünse ileriye dönük olması açısından pcie 5.0 destekli b850 almanızı tavsiye ederim. ama fiyat performans açısından uygun fiyatlı bir b650 de denk gelirse alınabilir tabi.
Hocam anakart konusunda uygun diyata B850'ler görmeme rağmen B650 serisinin abartılı iyi güç tasarımları yüzünden iyi bir modelini satın almıştım. MSI B650-A Pro hem bol usb portları, hem 17 fazlı VRM üniteleri, hem devasa heatsinkleri hem de üç tane PCI-E 4.0 M2 slotu ile benim işimi fazlasıyla görüyor. Fiyat da satın aldığımda 6000 lira seviyesindeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Aslında silicon lottary kısmında 7500F oldukça iyi denk geldi. Ciddi şekilde undervolt uygulayıp 5250mhz seviyesinde çift kule soğutucu 80 dereceyi aşmayacak şekilde tutabildim işlemciyi. Çoğu oyunda darboğaza ya ucundan uğruyor ya hiç uğramıyor, sadece Cyberpunk 2077 gibi işlemci katili oyunlarda yoğun sahnelerde FG ile fps düşüşü yaşadığım oldu. Bu işlemciyi 4000'e falan mal etmiştim yine kasım döneminde. O yüzden gözümde atom karınca gibi bir işlemci fakat 7800x3d fiyatı da 13 bine denk gelecek şekilde çok iyi. Kararsız kaldım bu yüzden.

Hocam anakart konusunda uygun diyata B850'ler görmeme rağmen B650 serisinin abartılı iyi güç tasarımları yüzünden iyi bir modelini satın almıştım. MSI B650-A Pro hem bol usb portları, hem 17 fazlı VRM üniteleri, hem devasa heatsinkleri hem de üç tane PCI-E 4.0 M2 slotu ile benim işimi fazlasıyla görüyor. Fiyat da satın aldığımda 6000 lira seviyesindeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Aslında silicon lottary kısmında 7500F oldukça iyi denk geldi. Ciddi şekilde undervolt uygulayıp 5250mhz seviyesinde çift kule soğutucu 80 dereceyi aşmayacak şekilde tutabildim işlemciyi. Çoğu oyunda darboğaza ya ucundan uğruyor ya hiç uğramıyor, sadece Cyberpunk 2077 gibi işlemci katili oyunlarda yoğun sahnelerde FG ile fps düşüşü yaşadığım oldu. Bu işlemciyi 4000'e falan mal etmiştim yine kasım döneminde. O yüzden gözümde atom karınca gibi bir işlemci fakat 7800x3d önümüzdeki günlerde donanım ve sistem fiyatlarının artacağı aşikar o nedenle geleceğe dönük donanım yatırımı yapılabilir bence ama öncelik ve bütçe meselesi tabi

Aslında silicon lottary kısmında 7500F oldukça iyi denk geldi. Ciddi şekilde undervolt uygulayıp 5250mhz seviyesinde çift kule soğutucu 80 dereceyi aşmayacak şekilde tutabildim işlemciyi. Çoğu oyunda darboğaza ya ucundan uğruyor ya hiç uğramıyor, sadece Cyberpunk 2077 gibi işlemci katili oyunlarda yoğun sahnelerde FG ile fps düşüşü yaşadığım oldu. Bu işlemciyi 4000'e falan mal etmiştim yine kasım döneminde. O yüzden gözümde atom karınca gibi bir işlemci fakat 7800x3d fiyatı da 13 bine denk gelecek şekilde çok iyi. Kararsız kaldım bu yüzden.
Zaten 7500f i uyguna almışsınız. Satarken zararınız olmaz. Bence 7800x3d 4k da kullanılacak da olsa gereksiz bir upgrade olmaz. Önümüzdeki günlerde donanım ve sitem fiyatlarında artış olacağı aşikar. O nedenle hazır uygun fiyata bulmuşken değerlendirilebilir.

sen değişme hocam senin işlemci ile farkı çok az. Benimki ile yüzde 15 fark var senin işlemci ile yüzde 5 civarı sanırım.
9700x %1 fps dışında ortama fpste aynı performansı veriyor 7800x3d ile. Eğer ki 105w yapıp üstüne ram zamanlamarını ayarlarsanız.

Arkadaşlar 9800x3d çektim ancak 1 saat oldu karttan parayı çekmedi Ödeme doğrulama için bekletiliyor
Lütfen bu sipariş için kullandığınız ödeme aracını yeniden teyit edin veya farklı bir ödeme aracı kullanın. Yazıyor mailde ama müşteri hizmetlerine de bağlandım teyit etmemi sağlayacak hiçbir seçenek mevcut değil. İptal olursa kupon boşa gidecek nasıl çözebilirim bilen var mı

Yav şansıma 2 gün önce 1000 kuponuyla 7800x3d aldım, yeniden almaya alırım da banka kampanyasını tekrar kullanamıyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,918
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri