8.000.000 bütçe spor araba

Sarıyor çünkü etrafta bu kadar her daldan bilgisi olan adam yok gerçi şuanda bana yardımcı olan bi bilgisayar tarafında olmuştu vatandan sistem almıştım o gün burayı gördüm yardımcı olundu baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamm kanka yolal
hadi kardeşim otobüs durağında girgirini birak otobüsün geldi dutduttt

Bu forumdan Allah razı olsun. Geçen gün açtığım konuda bana destek olan arkadaşlar sayesinde hanemize 7 milyonluk bir Taycan kattık. Şimdi sıra bu kardeşimizde; onun da hayallerine kavuşmasını sağlayalım. Bizim yardımlarımızın yanında 8 milyonun lafı bile olmaz, lütfen desteklerimizi esirgemeyelim.

1772996887096.webp

Bu forumdan Allah razı olsun. Geçen gün açtığım konuda bana destek olan arkadaşlar sayesinde hanemize 7 milyonluk bir Taycan kattık. Şimdi sıra bu kardeşimizde; onun da hayallerine kavuşmasını sağlayalım. Bizim yardımlarımızın yanında 8 milyonun lafı bile olmaz, lütfen desteklerimizi esirgemeyelim.

Alıntıyı görüntüle

elektrikliye okeyseniz taycan alabilirsiniz bence cok iyi arac bende bmw var inanılmaz iyi hissiyatı var bmw isterseniz yeni kasa 520i ler cok güzel

Bütçeyi biraz daha arttır 11-12m arası 2. El pek satılmayanlar var onları al bir kaç güne 20m'a satarsın. Bu şekilde daha iyisini alırsın 👍

Geri