keskin bir cevap veremem ama future fabdan daha iyi.fabın kronik bir model olduğunu bildiğim için linkte de future paylaştım.3 senedir hawk fab v4 kullanıyorum hiç memnun değilim. İlk aldığımdada çok memnun kalmamıştım. Şuan kolçakları kırık koltuk sabitlemesi arızalı. Koltuk arayışındayım bu future serisi fab v4 den daha iyi midir
çoğu kullanıcı aynı şeyi söylüyor fakat yeni koltukların sağ omuz kısmında 2025 yazıyor.sanırım bu şikayetleri göz önünde bulundurup güncellemişler.fab 9 bin olmuş bu 13bin şöyle bakıyorum biraz daha kalın sanki süngeri kumaşı vs.
lakin kesinlikle önermem, sıcak fırsattır, fpdir şu bu vs.
2-3 sene önce aldım takoz resmen hawk koltukları.
Umarım güncellemişlerdir. Fikrim yok ben 2023 fab kullanıyorum sağlam ama tam bi sandalye sıfır konfor.çoğu kullanıcı aynı şeyi söylüyor fakat yeni koltukların sağ omuz kısmında 2025 yazıyor.sanırım bu şikayetleri göz önünde bulundurup güncellemişler.
Sertlik dusunduruyor. Otururken hafif kayik oturdugum icin.kod yok dostum prime üyesi olunca 9 taksiti görüntüleyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi marka model daha iyi bilgim yok ama bu koltuğun peşin fiyatına 9 takstit avantajı var.diğer markalarda 3.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz ser.60 dns sünger varmış.Bu sünger baya uzun ömürlüdür ama serttir.
Sert denilen modeller 2023 2024 modelleri sanırsam.2025 yılı ile koltuklar güncellenmiş.bu güncellemede sünger değiştimi bilmiyorum.Sertlik dusunduruyor. Otururken hafif kayik oturdugum icin.
Xdrive toryum denedim yumusaklik gayet iyiydi.
Tesekkurler hocam. Denicem bir yerde banka indirimim var Future almayi planliyorum bu haftaSert denilen modeller 2023 2024 modelleri sanırsam.2025 yılı ile koltuklar güncellenmiş.bu güncellemede sünger değiştimi bilmiyorum.