MSİ MPGA1250GL 10.510tl

A1250GS ve A1250GL benzer olsa da aynı ürünler değiller, GS olan daha süt seviye bir ürün.

Allah allah her yerde fanının çok sessiz olduğunu okumuştum ama sizdeki ürün mü öyleydi acaba merak ettim doğrusu. Bakalım bana nasıl gelecek
Hocam merak ettim benide bildirirmisiniz ürün geldiğinde

Ekler

• WhatsApp Image 2026-03-08 at 23.31.22.webp
    WhatsApp Image 2026-03-08 at 23.31.22.webp
    188.1 KB · Hit: 33
Ben de dün vatandan a1250gs aldım. Sistemim için çok fazla almışken en üstünü alayım dedim fazla fiyat fark yok gibi geldi 850gs arasında. Nasıl fan sesi oluyor zaten zero fan modu var ben onu açık kullanırım muhtemelen yüzde 40 yüke kadar fan çalıştırmıyor. Ayrıca nebi akgün incelemesinde bayağı sessiz diyordu bu seri için zaten yeni çıkan bir seri araştırdığım kadarıyla neyse gelsin bakalım. Sesli veya cw çıkarsa ben de iade edebilirim.

hayır nebi abi gls için diyor onu
Ben de dün vatandan a1250gs aldım. Sistemim için çok fazla almışken en üstünü alayım dedim fazla fiyat fark yok gibi geldi 850gs arasında. Nasıl fan sesi oluyor zaten zero fan modu var ben onu açık kullanırım muhtemelen yüzde 40 yüke kadar fan çalıştırmıyor. Ayrıca nebi akgün incelemesinde bayağı sessiz diyordu bu seri için zaten yeni çıkan bir seri araştırdığım kadarıyla neyse gelsin bakalım. Sesli veya cw çıkarsa ben de iade edebilirim.

Bana 1250W çok gibi gözüktü 850 yetersiz kalır mı? hazır almışken iade yapıp en üstü mü alınmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri