Peter B. Parker
80+
- Reaksiyon skoru
- 242
ürün şu an indirimde. Yeni hesap açıp YANIMDA150 veya SELAM150 kuponu ile 989 TL oluyor.
@Diavelin Easysmx x5 mi bu hocam?gamepadlerden anlayan birisi aydınlatabilir mi iş görürse çekelim
Bu fiyata Hall Effect analog kullanan cihaz bulmak imkansız hale geldi. Kağıt üzerindeki özellikleri fiyatına göre çok iyi duruyor ancak markanın yazılım desteği ve malzeme kalitesi soru işareti yaratabilir. Bin lira bandında alacağın çoğu ürün potansiyel drift sorunuyla gelirken bunda manyetik sensör olması büyük avantaj. Ana oyun kolu olarak olmasa bile gelen misafire vermek için ya da yedek dursun diye bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün.gamepadlerden anlayan birisi aydınlatabilir mi iş görürse çekelim
Bu fiyata Hall Effect analog kullanan cihaz bulmak imkansız hale geldi. Kağıt üzerindeki özellikleri fiyatına göre çok iyi duruyor ancak markanın yazılım desteği ve malzeme kalitesi soru işareti yaratabilir. Bin lira bandında alacağın çoğu ürün potansiyel drift sorunuyla gelirken bunda manyetik sensör olması büyük avantaj. Ana oyun kolu olarak olmasa bile gelen misafire vermek için ya da yedek dursun diye bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün.
Var evet.Claws'ın TR distribütörü de var diye biliyorum. Bozulma vb. durumlarında 2 yıl garanti hakkı da olur.
hocam nasıl kol bende aldım sabaha elimde olurvalla aldım , clawsın ürünleri f/p oluyor cok kalite beklentisi olmassa, 699a klavye ve mouse oluyor takibimde bi tane mouse cözersem yeter
bu modeli aldım, günde 1 kez kopuyor onun dısında sarjı fena değil hassasiyet iyi ,700 gibi bişeye almıştım ben bu fiyatlara pek alternatif yok sanıyorum.hocam nasıl kol bende aldım sabaha elimde olur