RTX 3060 12 GB-İ5 12400F DÜŞÜK FPS

Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar sistemi yeni temizlettim temizletmeden önce 140 fps alıyordum lolde şu an yine 140 fps alıyorum bu fps normal mi bana düşük geliyor yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar sistemi yeni temizlettim temizletmeden önce 140 fps alıyordum lolde şu an yine 140 fps alıyorum bu fps normal mi bana düşük geliyor yardımcı olursanız sevinirim.

allah allah bi 200 250 fps artması lazımdı aslında bi yanlıslık var bu iste :D:D:d::D

Temizlemek fps yi değiştirmez hocam aldığınız fps normal lol de zaten pc istediği kadar iyi olsun öyle 250 300 fps falan vermiyor

İşlemci yükseltmelisin dostum. 12400f ve 6700xt vardı önceden bende. Cs ve lolde istediğim fpsleri alamıyordum.

allah allah bi 200 250 fps artması lazımdı aslında bi yanlıslık var bu iste :D:D:d::D
3 yıldır temizletmiyordum o yüzden sıcaklığa bağlı düştüğünü düşünüyorum çünkü başlangıçta 200 fps civarı alıyorum sonra düşüyor zamanla

Lolun optimizasyonu bozuk hocam oyun ortalarina doğru fps azalıyor, ben de başta garipsemiştim

ne yapmam lazım kral

revios kur arka plan olaylarını kapat başlangıç uyglarını kapat gereksiz şeyleri sil diskte minimum 100 gb boş yer kalsın görev yöneticisinden cpu 0'ı kapat cs2 için cs2 içi ayarlardan performans çekirdeklerini kullan seçeneğini seç ve windows defender vs windows servislerini kapatirsan alacağın max perofrmnasın cogunu sıyırırısn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,164
Üyeler
189,982
Son üye
Kiradise
Geri