doktorihsan
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Arkadaşlar sistemi yeni temizlettim temizletmeden önce 140 fps alıyordum lolde şu an yine 140 fps alıyorum bu fps normal mi bana düşük geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar sistemi yeni temizlettim temizletmeden önce 140 fps alıyordum lolde şu an yine 140 fps alıyorum bu fps normal mi bana düşük geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
Temizlemek fps yi değiştirmez hocam aldığınız fps normal lol de zaten pc istediği kadar iyi olsun öyle 250 300 fps falan vermiyorArkadaşlar sistemi yeni temizlettim temizletmeden önce 140 fps alıyordum lolde şu an yine 140 fps alıyorum bu fps normal mi bana düşük geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
msi pro h610-eanakartın nedir
3 yıldır temizletmiyordum o yüzden sıcaklığa bağlı düştüğünü düşünüyorum çünkü başlangıçta 200 fps civarı alıyorum sonra düşüyor zamanlaallah allah bi 200 250 fps artması lazımdı aslında bi yanlıslık var bu iste:d:
![]()
3 yıldır temizletmiyordum o yüzden sıcaklığa bağlı düştüğünü düşünüyorum çünkü başlangıçta 200 fps civarı alıyorum sonra düşüyor zamanla
ne yapmam lazım kralayar çeksen 200 fps alırsın sen bu arada stabil
ne yapmam lazım kral