❌İndirim Bitti! ASUS ROG Harpe Ace Mini Mouse + RESİDENT EVİL REQ ASUS ROG 3379 TL

Atatatata

80+
Reaksiyon skoru
249
Bu konu da 50 kez açılan konulardan sadece bir tanesj 😁
Açıldı açıldı diyonuz da hani nerede? bilmem kaç sayfa geride kalmış konuyu kim bulacak? ben yeni gördüm mesela, iyi ki arkadaş tekrardan açmış. Boş muhabbet yapmayı ne çok seviyorsunuz.

Açıldığını görmemişim, Kaldırıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıldı açıldı diyonuz da hani nerede? bilmem kaç sayfa geride kalmış konuyu kim bulacak? ben yeni gördüm mesela, iyi ki arkadaş tekrardan açmış. Boş muhabbet yapmayı ne çok seviyorsunuz.
Bu olay benim de garibime gidiyor, art arda açılmadıysa konular, bence sorun teşkil etmiyor olması gerekiyor. Sonuçta 7/24 forumda dolaşamıyoruz

Iki gün önce de açıldı ondan 1 gün önce de açıldı. Sen görebilesin diye ayni konuyu 50 kere mi açalım? Kurduğun cümle bile anca boş muhalif bi insan olduğunu gösteriyor.

Iki gün önce de açıldı ondan 1 gün önce de açıldı. Sen görebilesin diye ayni konuyu 50 kere mi açalım? Kurduğun cümle bile anca boş muhalif bi insan olduğunu gösteriyor.
Arkadaşım sen ne yöneticisin ne de forumda herhangi bir yetkilisin, varsa bir sıkıntı rapor et tuşu var bildir geç. Her halta muhalefet olmayın.

Arkadaşım sen ne yöneticisin ne de forumda herhangi bir yetkilisin, varsa bir sıkıntı rapor et tuşu var bildir geç. Her halta muhalefet olmayın.
Ben senin gibi forumda pasif bi adam değilim birader. Konulari takip ediyorum konu açacaksam da bakıp açıyorum. Yönetici değilim evet ama forum kurallarına göre hareket ediyorum. Dakika başı sen gibi düşünenlerin açtığı aynı konuları okumak beni sıkıyor. Bir iş yapılacaksa layığı ile yapmayi tercih ediyorum boş yapma işine bak.

Nasıl mouse bu arada alınır mı?

Alınır alınmaz yorumlarını okumak isteyen varsa önceki konular:

Benim paylaşımımın üzerinden neredeyse 5 gün geçmiş. Bence sorun olmamalı tekrar paylaşılması. Kurallar bu konuda ne kadar katı bilmiyorum. 5 gün önce ki konuyu farketmek de zor biraz. Bu kadar agresif yaklaşmaya gerek yok bence.

Bu da incelemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Polling Rate boosterda 8k dongle mantıklı fiyatlarda bulamazsınız şuan 3500 lira çekiyor yamyamlar 1klık ürün normalde

Geri