Öneri 30 k bandında OLED monitör önerisi - 3 tane seçenek

Hangi ürünü tercih etmeliyim?

• Asus

Oylar: 0 0.0%
  • MSI

Oylar: 1 50.0%
  • Dell

Oylar: 1 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    2

aegis35

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
30.000
Merhaba Rtx 5070 ekran kartım var. 27 inch ve 2K oled monitör bakıyorum. Bütçem 30.000 TL civarında. (Çok fazla üstüne çıkamam) Bütçem dahilinde oled monitör kullanmak istiyorum. Biraz araştırdığım kadarıyla oled nesilleri varmış. Şu an qd-oled ve tandem oledler bütçeme denk geliyor. Asus sanırım tandem oled fakat gri ekranda bantlanma sorunu mevcutmuş. Özelliklerini çok beğendim fakat bu sorun can sıkar. Hikayeli oyunlarda vs. bu durumu yaşamak istemam açıkçası. Msi ve Dell genel olarak iyi gibi. Sizce hangisini almalıyım? Sizin önerebileceğiniz bu fiyat bandında başka ürün var mı?

Asus OLED

Msi OLED (Sistemim tüm parçaları Msi ve beyaz renkli)

Dell Alienware

Merhaba Rtx 5070 ekran kartım var. 27 inch ve 2K oled monitör bakıyorum. Bütçem 30.000 TL civarında. (Çok fazla üstüne çıkamam) Bütçem dahilinde oled monitör kullanmak istiyorum. Biraz araştırdığım kadarıyla oled nesilleri varmış. Şu an qd-oled ve tandem oledler bütçeme denk geliyor. Asus sanırım tandem oled fakat gri ekranda bantlanma sorunu mevcutmuş. Özelliklerini çok beğendim fakat bu sorun can sıkar. Hikayeli oyunlarda vs. bu durumu yaşamak istemam açıkçası. Msi ve Dell genel olarak iyi gibi. Sizce hangisini almalıyım? Sizin önerebileceğiniz bu fiyat bandında başka ürün var mı?

Asus OLED

Msi OLED (Sistemim tüm parçaları Msi ve beyaz renkli)

Dell Alienware

Senin için bence en iyisi MSİ’ın bu modeli olur, sorunu vs. var mı bilmiyorum bi kullanıcı deneyimlerini incelemek lazım. Ki estetik olarak da baya iyi duruyor. Ayrıca çoğu kişi OLED monitörler de MSİ en iyisi diyor, gerek yanma koruma teknolojisi ile gerekte soğutması ile. Asus da zirve de ama müşteri desteğinden yakınanlar var.
Asus da Tandem woled var, woled şans işi diyorlar hem sistemine du uymaz, Dell ise tasarım olarak kötü bence ama güvenli liman.

Ben de tam bu bütçede arıyorum ve son zamanlarda senin de attığın 2 model arasında kaldım, Asus da stokta yok şu anlık zaten, bol bol araştırma yapıyorum o yüzden.

Dell aw2725D kullanıyorum memnunum. Tek eksi yönü glossy model olduğu için çabuk tozlanıyor ve temizlemesi biraz daha zor . Alırken dikkat etmemiştim ; arkasındaki alienware logosu ve açma kapama tuşu rgb li istediğiniz renk yapabiliyorsunuz veya kapatabiliyorsunuz.
Ben alırken gigabyte mo27q28g ile arasında kalmıştım . Gray bandingten çekindiğim için dell i aldım memnunum.

Geri