Çözüldü✓ Lg monitör alınır mı?

Dp ile bağlı zaten.normal oturma pozusyonundayken duyulmuyor zaten monitöre yaklaşınca bi vizıltı sesi duyuluyor.açıkcası bebi rahatsız etmiyor fakat ileride çoğalırmı acaba ve pc ye herahangi bir zararı olmaz değilmi.
Dostum rahatsiz etmiyorsa sorun yok , genel olarak o modelin hepsi öyledir öyle tahmin ediyorum , boşuna iade edip tekrar alma, edeceksen başka modellere yönel.

Son düzenleme:
Kaç gündür konum var kesin bir cevap gelmedi hala istediğim model bu.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nesi vardı hocam
Parası çok 19.5 a oled almıştı birisi öğrenci indirimi ile sanırım G5 oled bütçe çıkarsa ona bak

Dostum rahatsiz etmiyorsa sorun yok , genel olarak o modelin hepsi öyledir öyle tahmin ediyorum , boşuna iade edip tekrar alma, edeceksen başka modellere yönel.
Rahatsız etmiyor pc ye zararı yoksa sıkıntı yok benim için.

Parası çok 19.5 a oled almıştı birisi öğrenci indirimi ile sanırım G5 oled bütçe çıkarsa ona bak
Hocam bilerek oled almak istemiyorum yoksa biraz daha bekleyip alırdım fskat yanma vs. Olduğu için hiç sıcak bakmıyorum.

Lg 27 fhd 144hz
Asus 27 fhd 280hz
Asus 27 qhd 165hz
Asus 24 fhd 280hz
Msi 27 qhd 165hz
Msi 27 qhd qd 165hz
Gigabyte 24 fhd 180hz

Bunlar en son kullandığım monitörler. Quantum dot msi alınabilitorsa tavsiye ederim. Nano ips lg alacaktım şimdi onu araştırıyorum çok memnun kalmamışlar göz yoruyormuş. Asusun herhangi bir modelinde cw sorunu yaşamadım 280hz olsun 165hz qhd olsun renk de ghosting dw gayet güzeldi. Valo oynuyordum sadece bi de gündelik dizi film. Sonra qd msi geçince renkleri daha iyi hissettirdi. Gigabyte tam fp ürüni sanırım bu kullandıklarım arasında en ucuz ve en performanslı ürün. Bunlar haricinde normal lg kullandım qhd ve fhd olmak üzere eh işte yani aman aman artısı yoktu ama biraz soluktu. Fiyat açısından msi qd serileri pahalı olutor bi tık. Asusta kullandığım model vg27aqz gibi bi şeydi sanırım renkler de fena değildi. Kullandığım monitörde nvidia ayarlarından biraz renk ayarını açıyorum 55 falan yapıyorum patlamıyor fazla. Bütçe önemliysw asusun pivot modelleri derim. Net ips al bu arada va ve tn sakın bulaşma hele yaz geliyor odan ışık falan alıyorsa kabusa döner oyunlar. Va renkleri de iyi değil çok soluk geliyor bana aoc ve samsung va kullandım ciddi sorunluydu dayanamadım sattım hele samsungtaki ghosting gözümü kanattı resmen. Paran çıkarsa renkler canlı orta class da hz verir msi alabilirsin. Üçüncü sırada da gigabyte fena değildir. Lenovo kronik mavi pixel sorunu var dite biliyorum modele panele iyi bakmak lazım. Aoc de bilmiyorum tepe model değilse çok düşünmem almayı. Şu an 8-9 lira bütçe ayırdım msi bakıyorum yine en son sattığım qd olmayan 8 bit msi dı yine fena değildi memnundum. Type c girişi falan önemliydi benim için. He bi de hoparlöe istiyorsan sanırım bu saydıklarımda sadwce msi de yok diğerlerinde Asusta vardı ama modellere göre bakmak lazım diğer kalanları hatırlamıyorum pek kulalıkla kullandım. Son söz va alınmaz sene 2026. Not yatırm tavsitesi değildir
Hocam uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim fakat aldım bile monitörü cw sesinden rahatsızlığım yok fakat zamanka fazlalaşırmı bu ses ve pc ye zarar verirmi bu konuda bilmedğim için soruyorum.

Hocam bilerek oled almak istemiyorum yoksa biraz daha bekleyip alırdım fskat yanma vs. Olduğu için hiç sıcak bakmıyorum.
Yansın hocam yok mu garantisi bir kere alıyoz doya doya oynarsın 3 5 sene garantileri var zaten.

Hocam uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim fakat aldım bile monitörü cw sesinden rahatsızlığım yok fakat zamanka fazlalaşırmı bu ses ve pc ye zarar verirmi bu konuda bilmedğim için soruyorum.
Pc ye zararı olmaz cw sesi dediğimiz şey normal ve aslında şansa olan bi şey hangi model monitör aldınız. Arka aydınlatma varsa kapatıp dener misiniz veya adaptive-sync gibi bazı ayarları da değiştirerek dener misniz eğer kronik cw değilse bi ihtimal ses azalabilir. Ben baya farklı monitör kullandım hiç denk gelmedim gelsem cidden çok takardım hiç sevmiyorum. Şimdi bi 32 inç arayışındayım ips mümkünse ama bulamadım hala

Hayırlı olsun hocam bu arada

Pc ye zararı olmaz cw sesi dediğimiz şey normal ve aslında şansa olan bi şey hangi model monitör aldınız. Arka aydınlatma varsa kapatıp dener misiniz veya adaptive-sync gibi bazı ayarları da değiştirerek dener misniz eğer kronik cw değilse bi ihtimal ses azalabilir. Ben baya farklı monitör kullandım hiç denk gelmedim gelsem cidden çok takardım hiç sevmiyorum. Şimdi bi 32 inç arayışındayım ips mümkünse ama bulamadım hala

Hayırlı olsun hocam bu arada
Teşekkür ederim hocam.aydınlatma vs yok kronik değil sanırım forumda kullanan birisine yazmıştım onda yokmuş.çok belli değil ses kafama takacağım bir şey değil pc ye zararı yoksa eğer.dediğiniz ayara bakıcam teşekkür ederim.model bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,918
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri