apple3bule4
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
SUPER750 10K ÜSTÜ
mobil uygulamada geçerli belki tükenmiştir ben konuyu acana kadsr
mobil uygulamada geçerli belki tükenmiştir ben konuyu acana kadsr
AYnısını 3 gün önce ben soruyordum artık bu soru bana soruldugu ıcın cok mutluyum google onual yazın hocam wp veya telegram kanallarına katılabılırsınızNereden görüyorsunuz hocam bu kodları
Teşekkür ederim hocamAYnısını 3 gün önce ben soruyordum artık bu soru bana soruldugu ıcın cok mutluyum google onual yazın hocam wp veya telegram kanallarına katılabılırsınız
3 gün önceki kampanya 10.000 TL ye 1250 TL miydi o çok iyimişAYnısını 3 gün önce ben soruyordum artık bu soru bana soruldugu ıcın cok mutluyum google onual yazın hocam wp veya telegram kanallarına katılabılırsınız
sanırım 3 gün önce 1500tl vardı alt limiti hatırlamıyorum dün 1250tl vardı bu akşam belki o civarda gelebilir tekrardan amazonun yapmadığı bir şey değil3 gün önceki kampanya 10.000 TL ye 1250 TL miydi o çok iyimiş
10k ya 1000 di 15000'e 1250tl vardı.sanırım 3 gün önce 1500tl vardı alt limiti hatırlamıyorum dün 1250tl vardı bu akşam belki o civarda gelebilir tekrardan amazonun yapmadığı bir şey değil
ürünlerin fiyatı da değişebiliyor hocam ben 3k kâr edeceğim ürünü 500 tl lik kupon var diye iptal edip tekrar alayım dedim ürün ondan sonra bir daha o fiyata düşmedi5k ya 500, 10bine 1000, 15bine 1500, oranını korumalılar. Niye yarın 1k geliyorsa 750 kullanayım. Tabi 250 TL de belki bu noktada büyük para değil. Ancak takıntılarım azıtıyor![]()
sjsjsj o durumda iptal etmemek lazım hocam. Ben ikinci kez sipariş veriyorum. Kasa aldım, ikinci sipariş verdiğim kasa geleli 5 gün oldu diğer ortada yok, teslim/kargo bilgisi de yok. Sanırım satıcıda ürün yok. Son kalanı 2 kere almışım gibiürünlerin fiyatı da değişebiliyor hocam ben 3k kâr edeceğim ürünü 500 tl lik kupon var diye iptal edip tekrar alayım dedim ürün ondan sonra bir daha o fiyata düşmedi![]()