Hava harp için göz çizdirmek

yigiitoo

80+
Reaksiyon skoru
6
Yeni yönetmelikte göz çizdirmenin artık MSÜ girmeye engel olmadığı söyleniyor giriliyor diyorlar bazıları da deniz ve karaya girersin ama havaya giremezsin diyor ama yönetmelikte böyle bir ayrım yok konu hakkında bilgi birikimi olanlar yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler. Bu arada A6F4 maddesi mevzuatta.

Yeni yönetmelikte göz çizdirmenin artık MSÜ girmeye engel olmadığı söyleniyor giriliyor diyorlar bazıları da deniz ve karaya girersin ama havaya giremezsin diyor ama yönetmelikte böyle bir ayrım yok konu hakkında bilgi birikimi olanlar yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler. Bu arada A6F4 maddesi mevzuatta.
Gözünü çizdirsen bile farkedilme ihtimalin çok düşük. Ayrıca bildiğim kadarıyla hepsi için serbest oldu göz çizdirmek.

Gözümü çizdirdim dünya varmış diyorsun

herhangi bir odaklanamama problemi yaşadınızmı yakın uzak yazılara hareketli cisimlere vs.
Hayır hocam
hocam probleminiz neydi numaralarınız vs bende de miyop var biraz çizdirmeyi düşünüyorum detaylı anlatabilir misiniz süreci
Sağ Göz (<R>)
Miyop (Uzağı görememe): -2.50 derece.
Astigmat (Bulanık görme): -0.75 derece.
Aks (Astigmat açısı): 59 derece.
Sol Göz (<L>)
Miyop (Uzağı görememe): -2.75 derece.
Astigmat (Bulanık görme): -0.50 derece.
Aks (Astigmat açısı): 17 derece.

Bu şekildeydi hocam
İlk gün gidip muayene oldum bir çok cihaz ile gözüme baktılar 2 gün sonrasına ameliyat günü verdiler. Ameliyat günü sakinleştirici hap veriyorlar ameliyatta uyanık oluyorsunuz ama bir şey hissetmiyorsunuz

Hayır hocam

Sağ Göz (<R>)
Sol Göz (<L>)

Bu şekildeydi hocam
İlk gün gidip muayene oldum bir çok cihaz ile gözüme baktılar 2 gün sonrasına ameliyat günü verdiler. Ameliyat günü sakinleştirici hap veriyorlar ameliyatta uyanık oluyorsunuz ama bir şey hissetmiyorsunuz
hocam kaç yaşındaydınız ve ameliyatı nerde hangi yöntem ile oldunuz benimde göz değerlerim aynı düzeyde

Hayır hocam

Sağ Göz (<R>)
Sol Göz (<L>)

Bu şekildeydi hocam
bende de 0.75 sol 1..25 sağ miyop var numaralar bi tık daha yüksekti düştü şuan 1 yıldır böyle çizdirmeyi düşünüyorum ameliyattan sonra ki süreç nasıl hocam

hocam kaç yaşındaydınız ve ameliyatı nerde hangi yöntem ile oldunuz benimde göz değerlerim aynı düzeyde
bende de 0.75 sol 1..25 sağ miyop var numaralar bi tık daha yüksekti düştü şuan 1 yıldır böyle çizdirmeyi düşünüyorum ameliyattan sonra ki süreç nasıl hocam
Dünya Göz'de ameliyat oldum, 26 yaşındayım. Ameliyat sonrasında lens takıyorlar ve bir tane gözlük veriyorlar. Onu takıyorsun, 2 gün sonra kontrole gidince lensi çıkarıyorlar. Günlük 4 kere damlatmak üzere 3-4 tane de damla kullanıyorsun. Benim olduğum ameliyat iLasik.

Dünya Göz'de ameliyat oldum, 26 yaşındayım. Ameliyat sonrasında lens takıyorlar ve bir tane gözlük veriyorlar. Onu takıyorsun, 2 gün sonra kontrole gidince lensi çıkarıyorlar. Günlük 4 kere damlatmak üzere 3-4 tane de damla kullanıyorsun. Benim olduğum ameliyat iLasik.
çok teşekkür ederim

Hayır hocam

Sağ Göz (<R>)
Sol Göz (<L>)

Bu şekildeydi hocam
Belli bir numara sınırı var mı? Benim gözümde -4'e -3,75 miyop var 17 yaşındayım 18'den sonra çizdirmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olur mu?

Belli bir numara sınırı var mı? Benim gözümde -4'e -3,75 miyop var 17 yaşındayım 18'den sonra çizdirmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olur mu?
göz çizdirdikten sonra göz kuruluğu odaklanma sorunları geceleri bulanıklık ışık dağılma sorunları yaşadıklarını söyleyenler var numaram çok yüksek olmasada bende daha keskin görmek için çizdirmeyi düşünüyorum ama teknolojinin daha da ilerlemesini bekliyorum en azından 20 li yaşlara kadar beklerim çünkü geri alınabilecek bir operasyon değil ve gözün önemini düşününce iş daha da ciddileşiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,709
Üyeler
190,792
Son üye
mertbeyvip
Geri