Yardım Thermalright Phantom Spirit 120 Se Sıcak Çalışıyor

Veysel35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Merhaba arkadaşlar Thermalright Phantom Spirit 120 Se var. 7600 işlemci ile 75 78leri görüyor apex oynarken. Sizce normal mi? Yeni macun değiştirdik.

Ekler

• 1000201577.webp
    1000201577.webp
    967 KB · Hit: 29
Merhaba arkadaşlar Thermalright Phantom Spirit 120 Se var. 7600 işlemci ile 75 78leri görüyor apex oynarken. Sizce normal mi? Yeni macun değiştirdik.
pompout yapmış olabilir(fazla sürmekten kaynaklı)-tam oturmamış olabilir

bende de böyle bende mx4 sürülüydü ısınıyordu co -25 verince duruldu şuan max 73ü görüyor tjmaxim 80e ayarlı

Şehir neresi?
Kasa hava akışı kötü olabilir
Slikon şansı kötü denk gelmiş olabilir.

Çok fazla etken var ama ben de aynı durumdan şikayetçiyim. 7600 + Assassin modeli var. Yazın soğumuyor işlemci. Ama Antalya+Klimasız oda faktörü çok etkiliyor diye düşünüyorum. Biostan biraz ayar kurcalayarak dizginlemeye çalışıyorum.
Kış ayıyla beraber hiç ağır işlemci oyununda test etmedim. BF6 da 80 85 arası oluyordu

Şehir neresi?
Kasa hava akışı kötü olabilir
Slikon şansı kötü denk gelmiş olabilir.

Çok fazla etken var ama ben de aynı durumdan şikayetçiyim. 7600 + Assassin modeli var. Yazın soğumuyor işlemci. Ama Antalya+Klimasız oda faktörü çok etkiliyor diye düşünüyorum. Biostan biraz ayar kurcalayarak dizginlemeye çalışıyorum.
Yer Van. Bu hava soğutucu iyi olduğunu düşündüğümden aldım ama yükteyken 72 78 arası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yer Van. Bu hava soğutucu iyi olduğunu düşündüğümden aldım ama yükteyken 72 78 arası.

Ekler

• 1000201579.webp
    1000201579.webp
    2.8 MB · Hit: 18
Bu 7600 dengesiz herhalde. Dediğim gibi ben de soğutamıyorum. Yukarda arkadaşın dediği gibi -25CO ve Tmax limitleyerek en azından sınır belirlersiniz. 80 ve üstüne çıkmaz.
Böyle olması normal mi sorusuna yanıtım yok çünkü ben de bulamadım. Kimisi bu soğutucularla 60 65 lerde takılıyor ben 75 i geçmezse öper başıma koyarım diyorum. Çok fazla etken var sanırım. O yüzden zor bir mücadele :D

@Veysel35 başka oyunlarda da deneyebilirsin. internetten örnek araştırıp inceleyebilirsin.

pbo açıkmı biostan baksana olmazsa oc+uv yaparsın

@Veysel35 hocam fps de limitlemeniz lazım. İşlemci oyununda +300FPS e normaldir bence.
300 değil hocam 200lerde oo oyunda girmediği anlarda oralara çıkıyor

Fanları değiştirdim. Ortası boş sağda solda 2 fan var. O da işe yaramadı 😁

1000201595.webp

300 değil hocam 200lerde oo oyunda girmediği anlarda oralara çıkıyor

Fanları değiştirdim. Ortası boş sağda solda 2 fan var. O da işe yaramadı 😁

Alıntıyı görüntüle
Öne ve ortaya koyduğun senaryo zaten doğru olan. Valla bi çözüm bulursan bana etiket atarsan sevinirim :D ama sanmıyorum. Biostan OC felan mevzusunu dene olursa oradan olur fazlası zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri