pompout yapmış olabilir(fazla sürmekten kaynaklı)-tam oturmamış olabilirMerhaba arkadaşlar Thermalright Phantom Spirit 120 Se var. 7600 işlemci ile 75 78leri görüyor apex oynarken. Sizce normal mi? Yeni macun değiştirdik.
Şehir neresi?Merhaba arkadaşlar Thermalright Phantom Spirit 120 Se var. 7600 işlemci ile 75 78leri görüyor apex oynarken. Sizce normal mi? Yeni macun değiştirdik.
Yer Van. Bu hava soğutucu iyi olduğunu düşündüğümden aldım ama yükteyken 72 78 arası.Şehir neresi?
Kasa hava akışı kötü olabilir
Slikon şansı kötü denk gelmiş olabilir.
Çok fazla etken var ama ben de aynı durumdan şikayetçiyim. 7600 + Assassin modeli var. Yazın soğumuyor işlemci. Ama Antalya+Klimasız oda faktörü çok etkiliyor diye düşünüyorum. Biostan biraz ayar kurcalayarak dizginlemeye çalışıyorum.
Yer Van. Bu hava soğutucu iyi olduğunu düşündüğümden aldım ama yükteyken 72 78 arası.
Bu 7600 dengesiz herhalde. Dediğim gibi ben de soğutamıyorum. Yukarda arkadaşın dediği gibi -25CO ve Tmax limitleyerek en azından sınır belirlersiniz. 80 ve üstüne çıkmaz.Yer Van. Bu hava soğutucu iyi olduğunu düşündüğümden aldım ama yükteyken 72 78 arası.
pbo açıkmı biostan baksana olmazsa oc+uv yaparsınMerhaba arkadaşlar Thermalright Phantom Spirit 120 Se var. 7600 işlemci ile 75 78leri görüyor apex oynarken. Sizce normal mi? Yeni macun değiştirdik.
300 değil hocam 200lerde oo oyunda girmediği anlarda oralara çıkıyor@Veysel35 hocam fps de limitlemeniz lazım. İşlemci oyununda +300FPS e normaldir bence.
Öne ve ortaya koyduğun senaryo zaten doğru olan. Valla bi çözüm bulursan bana etiket atarsan sevinirim300 değil hocam 200lerde oo oyunda girmediği anlarda oralara çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fanları değiştirdim. Ortası boş sağda solda 2 fan var. O da işe yaramadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle