Touoa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,345
Gidip kontrol edeceğim ben şimdi, gelmişte kargo göndermemiş.Ürünü gelen var mı?
Son düzenleme:
Gidip kontrol edeceğim ben şimdi, gelmişte kargo göndermemiş.Ürünü gelen var mı?
Benim dağıtımda az kaldı bakalım evden çıkmam lazım çıkamıyorum meraktanYüksek ihtimal geri çekiyorlar ürünleri kargodan. Arama veya hiçbir bilgi olmadan teslim edilemedi girmişler
Yurtiçi yanlış girmiş ben de almaya gidiyorum şimdiBenim dağıtımda az kaldı bakalım evden çıkmam lazım çıkamıyorum meraktan![]()
Haber edersiniz hocam benimki hala hazırlanıyorda ona göre iptal çekmiş olurum.Yurtiçi yanlış girmiş ben de almaya gidiyorum şimdi
var 4+4 1 slotta boş takarsınDram var mı ?
Trendyolda bu tarz birçok örnek var ve hâlâ satışta. Farklı bir şey beklemek hata480 GB çıktı. Hayal kırıklığı![]()
2 tb çıksa muazzam olurmuş , iade edecek misiniz?480 GB çıktı. Hayal kırıklığı![]()
Tâbi ki. Hakem heyetine bu sefer başvurmayacağım. Sıkıldım artık2 tb çıksa muazzam olurmuş , iade edecek misiniz?
Eyvah eyvah480 GB çıktı. Hayal kırıklığı![]()
Şaka bir yana başvuranlar hakkını %99 alır. Direkt iptal olsa bir ihtimal olmaz derdim de.Bakalım kimler başvuracak THH'ye.![]()
Hocam ben mi yanlış düşünüyorum ama benim fikrim thhye başvurulması. Normalde çoğu firma göndermez iptal ederdi ama şimdi mediamarkt gibi büyük bir firma hem yanlış bilgileri giriyor hemde o kargoyu gönderiyor ise ben bir kasıt ararım.Bir zahmet başvurmasınlar üçkağıtçılık olur bu burada stokta olmadığını belirten birisi oldu mu? oldu buna rağmen iptal etmedi kimse, yinede başvuracak varsa kendi karakterini yansıtır diyecek bir şey yok.
Ayrıca sisteme yanlış giren insanı da düşünmek gerek, sizin bizim gibi orada çalışan birisi bu işin ucu ona patlayabilir.