İki gün sonra sarı sitede senin ilk fiyattan ilan görürsen şaşırmaÖğrenciyim dedi. Kuzeni geldi teslim aldı. Aldığım fiyata satmış gibi bir şey oldu.
Hayırlısıyla kullansın.
İki gün sonra sarı sitede senin ilk fiyattan ilan görürsen şaşırmaÖğrenciyim dedi. Kuzeni geldi teslim aldı. Aldığım fiyata satmış gibi bir şey oldu.
Hayırlısıyla kullansın.
4080 gibi kart alırkende artık öğrenciyim diye acıtasyonda yapmayın be kardeşimÖğrenciyim dedi. Kuzeni geldi teslim aldı. Aldığım fiyata satmış gibi bir şey oldu.
Hayırlısıyla kullansın.
Bunun bir de çocuk için olan versiyonu var, x ürünü oğlum - kızım için alıcam (çocukları 6 yaşında)4080 gibi kart alırkende artık öğrenciyim diye acıtasyonda yapmayın be kardeşim
en tehlikeli versiyonu en sinir bozucu tayfa benim bütçem bu kadarcılar satıcı sanki o bütçeye inmek zorunda 1 daire alacak bütçen varsa boğazdan yalı satan adama bütçem bu kadar diyip inmesini beklemekle aynı şey ne kadar paran varsa o kadarlık ürün bak o zaman şu mantıkları beni deli ediyorBunun bir de çocuk için olan versiyonu var, x ürünü oğlum - kızım için alıcam (çocukları 6 yaşında)
İptal oldu mu?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu neymiş ya böyle, aldım anında da iptal geliyor satıcı Amazon da olsa.
Olmadı da takribi 2-3 saat içinde iptal gelir.İptal oldu mu?
Ben bunu 10 TL indirim sanıp bakmadım dfgjjdfgjfdgAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu neymiş ya böyle, aldım anında da iptal geliyor satıcı Amazon da olsa.
HhafjkhlewnjkgfwehngjkweBen bunu 10 TL indirim sanıp bakmadım dfgjjdfgjfdg