Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 870
Kaça aldınız beyaz kartıBen artık yıldım ve aldım, alacaksam da beyaz alayım dedim. Geçenki indirimde çektim beyaz 5090.
Botçu al-satçılara da haram zıkkım olsun![]()
Kaça aldınız beyaz kartıBen artık yıldım ve aldım, alacaksam da beyaz alayım dedim. Geçenki indirimde çektim beyaz 5090.
Botçu al-satçılara da haram zıkkım olsun![]()
153. Eldekini de 35'e satıyorum şimdi.Kaça aldınız beyaz kartı
Güzel fiyat, hayırlı olsun.153. Eldekini de 35'e satıyorum şimdi.
Gece düştü bu hemen alındı
gpu ilan153. Eldekini de 35'e satıyorum şimdi.
Ben 1 saat önce yazdığımda vardı. Sepete ekledim sepetten alıp kaçtılarGece düştü bu hemen alındı
Sattım bile hocam demin.gpu ilan
iyi fiyatmış 35 ise
Öğrenciyim dedi. Kuzeni geldi teslim aldı. Aldığım fiyata satmış gibi bir şey oldu.iyi fiyatmış 35 ise
tekrar düşmüştür hocamBen 1 saat önce yazdığımda vardı. Sepete ekledim sepetten alıp kaçtılar![]()
Scraper bot yazıyorum bende şuan amazon için. Hali hazırda varolan gruplar var değil mi bunun için ?
250 kişilik bir gruptayım ben dün gecede oracle cloud free tier ampere alabildim sonunda sunucuya yükleyecem bitirebilirsemScraper bot yazıyorum bende şuan amazon için. Hali hazırda varolan gruplar var değil mi bunun için ?
h.o güzel fiyatmış 35e 6k pazarlık payıda cokmus keske bizede denk gelseÖğrenciyim dedi. Kuzeni geldi teslim aldı. Aldığım fiyata satmış gibi bir şey oldu.
Hayırlısıyla kullansın.