🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam bence botla almıyorlardır diye düşünüyorum, bu görüşü savunmamdaki en güçlü örnek de benim 5090'ı 112kya alabilmem. Bot kendisi çekmek istese 30 kere çekip çekip geri iptal ederdi benden önce. Muhtemelen birisi fiyat takibe ekledi bildirim geldiği gibi 5 saniye içinde sanal kartla alıp bitirdi stoğu.
o ekran kartından birden fazla satıldı diye düşünüyorum ben de alabiliyordum ciddi kozmetik hasar gibi yazıyı görünce almadım bir de belirli tutar üstünde taksit yapmak istedikleri için direk çekmiyor olabilirler sonuçta 100k üstü az para değil

Hocam bence botla almıyorlardır diye düşünüyorum, bu görüşü savunmamdaki en güçlü örnek de benim 5090'ı 112kya alabilmem. Bot kendisi çekmek istese 30 kere çekip çekip geri iptal ederdi benden önce. Muhtemelen birisi fiyat takibe ekledi bildirim geldiği gibi 5 saniye içinde sanal kartla alıp bitirdi stoğu.
bot var ama bot saniyesinde görüp karar verip alamıyor. 165 tane ürünü bota koydum ben mesela yaklasık 1dkda hepsine bakabiliyor sonra telegramdan bildirim atıyor falan. Bazen bota düşüyor bakamıyo timeout yiyor vsvs. Tam dogru mu calısıyor mesela onu bile bilmiyorum otobuy işi de sıkıntı bence. O yüzden ahyırlısı hocam size de ho.

bot var ama bot saniyesinde görüp karar verip alamıyor. 165 tane ürünü bota koydum ben mesela yaklasık 1dkda hepsine bakabiliyor sonra telegramdan bildirim atıyor falan. Bazen bota düşüyor bakamıyo timeout yiyor vsvs. Tam dogru mu calısıyor mesela onu bile bilmiyorum otobuy işi de sıkıntı bence. O yüzden ahyırlısı hocam size de ho.
Bu botları bizimle paylaşır mısınız

Bu botları bizimle paylaşır mısınız
Bunu ben kendim yaptım kendi sunucumda çalışıyo hocam o şekilde bi paylaşım olmuyor. Sen de yapmak istersen chatgptden yardım alabilirsin pcye koyarsın calısır mesela.

Nasıl yaptınız anlatır mısınız
hocam chatgpt veya geminiye yap desen yapar yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adımları iyi vermen lazım

1773138516550.webp

144k oluyor ödemede.

Seçtiğiniz adrese gönderilmiyor diyor bence Amazoncular kendisi alıyor
Ben artık yıldım ve aldım, alacaksam da beyaz alayım dedim. Geçenki indirimde çektim beyaz 5090.

Botçu al-satçılara da haram zıkkım olsun :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,179
Üyeler
189,985
Son üye
slander
Geri