Onu ben de gördüm de 9 stok vardiaz önce sıfır baya iyi fiyatlı ramler geldi ama hiçbir şekilde alınamıyordu garip
64gb 11k idi değil mi? Bana da aldırmadı amazon saçmalıyor bazenaz önce sıfır baya iyi fiyatlı ramler geldi ama hiçbir şekilde alınamıyordu garip
11 idi evet 64 - 32 ve 16 acayip fiyatlardı kingston beast ben alamadım hiç birini64gb 11k idi değil mi? Bana da aldırmadı amazon saçmalıyor bazen
Ben de gördüm bir tanesi 5 tane almış paylaşmış fena linçlemişler11 idi evet 64 - 32 ve 16 acayip fiyatlardı kingston beast ben alamadım hiç birini
Normalde saçma firmalar bu fiyatı giriyordu. 3 4 kez aldım iptal ettiler. Amazonda ilk kez gördüm ama aldırmadı üzdü.11 idi evet 64 - 32 ve 16 acayip fiyatlardı kingston beast ben alamadım hiç birini
1 tane alsa neyse de hızlı davranmıştır bot 5 taneyi seçip nasıl alabildi merak ettim
Hocam bence botla almıyorlardır diye düşünüyorum, bu görüşü savunmamdaki en güçlü örnek de benim 5090'ı 112kya alabilmem. Bot kendisi çekmek istese 30 kere çekip çekip geri iptal ederdi benden önce. Muhtemelen birisi fiyat takibe ekledi bildirim geldiği gibi 5 saniye içinde sanal kartla alıp bitirdi stoğu.1 tane alsa neyse de hızlı davranmıştır bot 5 taneyi seçip nasıl alabildi merak ettim