Nolur yardım neden böyle oluyor

Geçmiş olsun hocam o zaman , garantiye gönderin garantisi yoksa yaptirmakla uğraşmayın yeni fiyatı istiyorlar

paneli değişmek günümüzde aynı malın sıfırını almaktan daha pahalı garantide direk yeni sıfır ürün gönderirler
YA arkadaş bir yere gösterdi benim için 2 bin lira fiyat biçtiler ama benim bildiğim panel sadece kırılınca sıkıntı çıkarmazmo çünkü darbe almadı

YA arkadaş bir yere gösterdi benim için 2 bin lira fiyat biçtiler ama benim bildiğim panel sadece kırılınca sıkıntı çıkarmazmo çünkü darbe almadı

Hocam garantiye gönderin panel telefon ekranı gibi değil çünkü. Cihaz kaynaklıysa sıfır ürün gönderirler dedikleri gibi.

hocam geçen ay panel bi anda sizinki gibi gitti bir anda garantiye yolladım tamir ettiler 0 panel taktılar şuan kullanıyorum asus monitörüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam garantiye gönderin panel telefon ekranı gibi değil çünkü. Cihaz kaynaklıysa sıfır ürün gönderirler dedikleri gibi.
ben gönderdim değitirirler diyordum tamir ettiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,016
Üyeler
189,959
Son üye
Eren Brando
Geri