Öneri 9070XT İADE EDİP 5070TI ALMALI MIYIM?

Hocam şahsen nitro+ ı çok beğeniyorum 9070xt alacak olsam onu alırdım herhalde
Hocam çok kararsızım çok güzel bir model evet de o kadar çıkmışken 5070TI alasım var. Zotac INNO3D modelleri nasıl bilmiyorum onlar düşüyordu galiba 45 e.

Hocam çok kararsızım çok güzel bir model evet de o kadar çıkmışken 5070TI alasım var. Zotac INNO3D modelleri nasıl bilmiyorum onlar düşüyordu galiba 45 e.
inno3d biraz daha çok ısınıyordu galiba , 5070ti da alabilirsin . Ben giriş gir 5070ti yerine üst 9070xt yi tercih ederdim

Ekstra paran varsa geç yoksa geçme.Sadece amaç oyunsa o kadar fiyat farkı şahsen değmez.Hadi iş olarak da kullanıyorum desen kat kat değerdi ama kazancın çok da değil ama daha iyi rt performansı şansına bağlı daha iyi yazılım , daha hızlı upscale desteği falan.AMD'nin rt si bile yeterli seviyede yanlış hatırlamıyorsam 4070 Ti ayarında . 5070 Ti bile PT'de biraz daha iyi ama halen iyi seviyede değil oda sen bilirsin ama üstüne para koyup kağıt gibi incecik model almak bana fena koyuyor.

@Rheasty

Son düzenleme:
Ekstra paran varsa geç yoksa geçme.Sadece amaç oyunsa o kadar fiyat farkı şahsen değmez.Hadi iş olarak da kullanıyorum desen kat kat değerdi ama kazancın bir miktar daha iyi rt performansı şansına bağlı daha iyi yazılım , daha hızlı upscale desteği falan.AMD'nin rt si bile yeterli seviyede yanlış hatırlamıyorsam 4070 Ti ayarında . 5070 Ti bile PT'de biraz daha iyi ama halen iyi seviyede değil oda sen bilirsin ama üstüne para koyup kağıt gibi incecik model almak bana fena koyuyor.

@Rheasty
55 falan da çıkarım daha iyi model varsa.

Arkadaşlar iade ettim 1 saat çnce kargoya verdim ne alacağımı hala emin değilim iyi bir 9070 XT de alabilirim. Pulse modelinden de memnun kalmadın çok kararsızım. Bu arada 30K ya satacaksın diyen arkadaşlar olmuş kartı yeni almıştım iade ettim kaybım yok. Hatta fiyatı 1000 lira düşmüş.
Dün 45k inno3d beyaz 5070ti vardı konu olarak onu alabilirsin güzel.

Arkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca güncel oyunlarda yüzde 1 fos sapıtıyor ve kasıyor gibi hissediyorum oyun FSR ve FG açık olmasına rağmen. Son günlerde gördüm kü Vatam' da 45K civarlarına 5070 TI düşüyor.Sizce bu indirim tekrar olur mu ve geçmeme değer mi? İkinci elde daha rahat satılacak olması ve teknolojik olarak AMD' nin çok geriden geliyor olması kafamı karıştırdı. DLSS 4.5 geliyormuş şimdi de galiba.
Ben 32'ye aldığım 9070xt'mi 26'ya satıp 38'e 5070ti aldım ve MFG gibi teknojileri kullanabilmek için iyiki almışım diyorum.

Ben 32'ye aldığım 9070xt'mi 26'ya satıp 38'e 5070ti aldım ve MFG gibi teknojileri kullanabilmek için iyiki almışım diyorum.
Hocam ben iade ettim parasal kaybım da olmayacak. Sizin gibi yapmayı düşünüyorum. Tek şüphem Inno3D Zotac nasıldır acaba?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam ben iade ettim parasal kaybım da olmayacak. Sizin gibi yapmayı düşünüyorum. Tek şüphem Inno3D Zotac nasıldır acaba?
İnno3d bir tık sıcak çalışıyordu.
Ben zotac alırdım.

Hayatında 1 kere bile olsa 9000 serisi bir kart kullandın mı? neyin FG ından neyin FSR ından bahsediyorsun? youtube da izleyip izleyip kullanan adamlara kart öğretiyorsunuz. AMD de FG mı var? çoğu oyunda ne desteği olan ne de doğru düzgün çalışan hatta adının bile ne olduğu belli olmayan saçma sapan bir teknolojiyi AMD de FG var diye pazarlamaya çalışmak aşırı komik.

Hele ki 7800 xt falan kullanıp da millete 9000 serisi yada RTX serisi hakkında akıl vermen daha daha komik. Bak şimdi hayatında 9000 serisi bir kartı eline bile almadan bana 9000 serisindeki FSR, FG hakkında ahkam keseceksin evet anlat dinliyorum :ROFLMAO:

Edit: 5070 Ti ın MFG si ve daha iyi RT performansı falan diye de saçmalamamışsın o kısmı atlamışım. Aynen bak 5070 Ti ın RT daha iyi bak şuan geçti :kekw: bu arada gaming trio oc+ bu incelemedeki model yani standart 5070 ti a göre %3-4 daha iyi olan bir model o halde yine 4080 i geçemiyor.

Kimlerle muhatap oluyoruz ya.. youtube dan izleye izleye donanım gurusu oluyorlar.
Emojilere bak kick chatinde miyiz patlatma ya. 9000 serisi kart kullanmak deneyimlemek için illa kendime 9070xt sistem mi toplamam lazım başka yerde deneyimleyemem mi ne sığ bakışlı adamsın. Dlss destek daha fazla zaten ama kaç yıldır oturmuş bi teknoloji fsr4 daha şurda donanımsal olalı 1 yıl fln oldu oyunlara yaymamak amd nin hatası ama dlss kadar yaygın olmasını bekleyemezsin yavaş yavaş geliyor işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri