❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Ssd nin üzerinde kırmızı ışık var boşdayken devamlı yanıp sönüyor bu normalmi ? Daha önceki 2 ssd de ışık yoktu.
Samsung yazılımı üzerinden ışığın rengini, yanma efektini değiştirebilir ya da kapatabilirsiniz hocam. Normaldir.

Ben bu satıcının pttavm mağazasından bu ürünü sipariş geçtim gelen ürün bu ssd aldık geldi bunda kandırıldım iade süreci başlatacam

Ekler

• 1000317934.webp
    1000317934.webp
    89 KB · Hit: 121
  • 1000317936.webp
    1000317936.webp
    1.2 MB · Hit: 121
Bana orjinal 4TB heatskinli 990pro geldi çok memnunum hız değerleri vaat edilen değerlerde. MİSS

Fiyat yükselmiş ama, bide bazılarına farklı ürünler gitmiş satıcı ne ayak :)

@TheDarkKnight konudaki orijinal fiyat ve ilk mesajı değiştirmen iyi olmamış. 18 sayfa mesajlaşma o bilgiler üzerinden dönmüştü. Şimdi farklı bir fiyat ile tekrar stokta. Lüzum vardı ise bu konuya atıf yapılıp yeni konusu açılabilirdi.

@TheDarkKnight konudaki orijinal fiyat ve ilk mesajı değiştirmen iyi olmamış. 18 sayfa mesajlaşma o bilgiler üzerinden dönmüştü. Şimdi farklı bir fiyat ile tekrar stokta. Lüzum vardı ise bu konuya atıf yapılıp yeni konusu açılabilirdi.
Hocam gerekli notları anakonuda detaylıca paylaştım. Bu başlığı takip edip alamayanlar da olmuştu. En azından aynı konu üzerinden onlara da bildirimle ulaşmış oluyoruz. Çünkü 3. Kez aynı satıcı aynı linkler üzerinden indirime giriyor. Farklı satıcı olsa evet dediğiniz doğru. Burada aklında soru işareti olan bir çok arkadaşa da geçmiş mesajlardan bilgi edinmesini sağlamış oluyoruz. Son olarak konu editlenip indirime girdiğinde yeniden seçilebiliyor. Bu fonksiyon da tam olarak bunun için var. Faydaya bakalım biz :)

Bu konu sayesinde ben dahil çoğu kişi 4 TB SSD sahibi oldu, piyasası patlayacak :D

Benim ürün bozuk çıkmıştı, ürünü gönderen depo ile görştüm elimizzde şuan yok demişti mecburen iptal etmiştik. Önceki mesajlarda vardır takipte olanlar bilir. Satıcıyla görüştüm bugün stok görünce. Zaten stok gelirse haberleşelim demişti. Mevcut stok 1 adetmiş zaten. Sağolsun çok yardımcı oldu. Fiyatı indirebileceği fiyata kadar çekti 18870 tlden sepete attım. Önceki aldığım fiyat 18175 idi. Epey 600 tl kodu bitti diye biliyordum 18870 tlden epeyi de görünce sevindim açıkçası 18270 TL ye almış oldum tekrar.

Satıcı gayet ilgili çok yardımcı oldu. Zaten telefonuda var firma bilgisinde.

Geri