🔥İndirim MSI Vector 16 RTX 5080 125.000 TL

Reaksiyon skoru
202

Fiyatı epey iyi görünüyor, bir arkadaşıma aldırdım sorunsuz bir alışveriş oldu. İhtiyacı olanlar kaçırmasın, vade farksız 6 taksitte mevcut.

Fiyatı epey iyi görünüyor, bir arkadaşıma aldırdım sorunsuz bir alışveriş oldu. İhtiyacı olanlar kaçırmasın, vade farksız 6 taksitte mevcut.
Fiyat güzelmiş ama ben bu satıcı sıkıntılı diye biliyorum.

Kendim almadım ancak arkadaşıma bilgisayar sorunsuz şekilde ulaştı, kullanıyor. Daha önce bu satıcıdan alışveriş yapmadım.

ram cok dusuk kaliyor boyle bir konfigrasyon icin
Kesinlikle. Ancak bilinçsiz kişiler alıyor böyle modelleri, bikaç yıl sonra başlarına bela oluyor. Tek 16 stick olsa neyse bir de 2*8 GB'miş, gel de sonradan yükselt bu fiyat ortamında. 5080'li makine alınıyorsa en baştan en az 32 GB RAM'li model seçilmeli hatta tercihen tek 32 stick olmalı.

1773260687225.webp

vector modelinin 13980hx ve 4090 versiyonunu kullaniyorum guzel laptop sorun yaratmiyor 14700f ve 5060 ile ayni gucu aliyorum masa ustu performansi acisindan

Satıcı sıkıntılı denmiş ama ben iyi hatırlıyorum. Sadece şunu not düşmek lazım, şart değilse laptop almak mantıksız geliyor bana, performans farkı çok. 5060 laptop + masaüstü bile alınabilir bütçeyi biraz arttırıp. Yoksa ben de böyle bi şey alayım diyodum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Amazonda daha ucuz, ayrıca 16gb ram mi kaldı? En az 32gb şart. Alınmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Daha önce alışverişlerim oldu gayet iyi bir satıcıdır. En son samsung oled monitör almıştım tertemiz gelmişti.

msi fanboy olarak hayatta bu para verilmez bu laptopa heleki 16 gb ise windows 11 gibi ram sömürücü bir işletim sistemiyle ızdırap yaşatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri