❌İndirim Bitti! LG C5 W-Oled TV 42.499 TL

Sepette 42.499 TL'ye düşüyor.

Hem TV, hem monitör olarak kullanıyorum. Oled monitör parasına geliyor.
Alıntıyı görüntüle
benim de vatanda görüp beğendiğim bir tv ama boyutu düşündürücü en azından 55 olsa iyiydi

Bi üstü (55'') 23k daha pahalı. Ben de bi üstünü isterdim ama 23k farka değeceğini düsünmüyorum. 65'' olandan bahsetmiyorum bile neredeyse 100k ya satılıyor.

55'' olanını alacak olsam zaten 85'' mini led satılıyor, gider onu alırım. Bence daha mantıklı.
hocam hangi kargo firmasını seçmiştiniz kolay gelsin mi hepsijet mi? bir de vatanda bitmek bilmeyen bir c5 stoğu var gibi iade edilen 2. el ürünleri göndermiyorlar değil mi? sıfır olduğunu kesin anlamanın yolu var mı acaba panel kullanım saatine bakmadan

benim de vatanda görüp beğendiğim bir tv ama boyutu düşündürücü en azından 55 olsa iyiydi
OLED olarak bu fiyata güncel ve kaliteli bir model imkansız hocam. Nexstar falan getirirse olur sadece. Nexstar ktc tv yi logo basıp satıyor oldukça mantıklı ancak mini led var sadece. Onlarda 50k dan başlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hangi kargo firmasını seçmiştiniz kolay gelsin mi hepsijet mi? bir de vatanda bitmek bilmeyen bir c5 stoğu var gibi iade edilen 2. el ürünleri göndermiyorlar değil mi? sıfır olduğunu kesin anlamanın yolu var mı acaba panel kullanım saatine bakmadan
Kolay gelsin seçtim. Başka bir arkadaş hepsijet seçti. İkimizinkide sıfır kapalı kutuyu. Kutuda herhangi bir kusur yoktu, ürünün jelatinine kadar şeyi sıfırdı, herhangi bir anormallik görmedim. Zaten tv de iade işi zor. Vatan almazki öyle iade. THH ile uğraşırsın. Kargo masrafı çok vatan kabul etmez, kargoda hasar görebilir vs çoğu kişi bu topa girmez. Ekran kartı değil bu yolla iade et. 48'' TV den bahsediyoruz.

Son düzenleme:
Çok ikilemde kaldım ya nedense C6 G6 serisi çıkınca daha da düşecekmiş gibi geliyor.

Sepette 42.499 TL'ye düşüyor.

Hem TV, hem monitör olarak kullanıyorum. Oled monitör parasına geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu 144hz miymiş.
60hz sanıyordum.
Bu fiyata çok iyi.

Bu boyut pc ekranı için ideal bir boyut değil arkadaşlar bir şeyin fiyatı nispeten ucuz diye ondan devşirileceği anlamına gelmez 3A oyun oynanır fifa oynanır ama masaya koyup karşısına geçip dota Bf oynanmaz bunda ne boyun kalır ne bel. 4k olsada oled monitörlerin normal tvlerden biraz daha iyi görüntü verme sebebi aradaki keskinlik farkı diye düşünüyorum.

Ekler

• 1000113316.webp
    1000113316.webp
    33.1 KB · Hit: 26
  • 1000113315.webp
    1000113315.webp
    42.7 KB · Hit: 24
Bu boyut pc ekranı için ideal bir boyut değil arkadaşlar bir şeyin fiyatı nispeten ucuz diye ondan devşirileceği anlamına gelmez 3A oyun oynanır fifa oynanır ama masaya koyup karşısına geçip dota Bf oynanmaz bunda ne boyun kalır ne bel. 4k olsada oled monitörlerin normal tvlerden biraz daha iyi görüntü verme sebebi aradaki keskinlik farkı diye düşünüyorum.
Hem 2k qd oled monitör, hem de c5 de oynuyorum. C5 çok daha keskin. Bahsettiğiniz piksel görüntü kesinlikle oyunlarda yok. Monitörden daha keskin görüntü veriyor, hem de daha düşük PPI olmasına rağmen. 4k çözünürlükte doku kalitesi, gölgeler, yansıma vb her şeyin kalitesi artıyor, muhtemelen ondan. Zira dlss ile kullandığım halde daha keskin gözüküyor. Yakından baktığımda da aynı bu arada. Yani 1080p monitör gibi gözükecek zannedenler kesinlikle öyle düşünmesin. 2k monitörden bile net gözüküyor.

PC ekranı içinde yeterli bir boyut. Eğer 2 metre mesafe koyabiliyorsan rahatlıkla oynanıyor. Cs falan oynanmaz tabii de hikayeli oyun, dizi, film, masaüstü kullanım için sorun çıkarmaz.

Boyun Bel konusunda sıkıntı yok gamepad alıcaksın sorun olmuyor. Kablosuz klavye de tabii laızm olur. Yoksa 70cm mesafeden kablolu klavyeyle kullanamazsın tabii. Bunu alacak birinin bunu akıl edemeyeceğini düşünmüyorum.

Bu 144hz miymiş.
60hz sanıyordum.
Bu fiyata çok iyi.
60hz ye bu paralar verilmez.

144hz VRR Allm, dolby atmos, Dolby vision vs klasik olmak zorunda
Glossy W-Oled
Kalibrasyonu iyi yapmışlar
800nit hdr parlaklığı (oled monitörlerde 400-500) en yüksek parlaklık modlarıda sorunlu
Hoparlör
Tizen işletim sistemi
Akıllı kumanda
Wifi
Bluetooth
Bir sürü Hdmı, USB portu
Vb artılar ve monitör parası. Pc için biçilmiş kaftan. Aynı zamanda tv olarak da kullanılabilir. Ben ikisini birden yapıyorum, asıl olayı da bu.

Bütçesi olan 50k civarına çıkıp mini led 65'' TV de alabilir TV kullanımı için mantıklı. Ben pc + tv karısık kullandıgımdan 65'' büyük kaçardı ve oled gibi hızlı olmazdı. Kontrast oranı da cabası.

Hem 2k qd oled monitör, hem de c5 de oynuyorum. C5 çok daha keskin. Bahsettiğiniz piksel görüntü kesinlikle oyunlarda yok. Monitörden daha keskin görüntü veriyor, hem de daha düşük PPI olmasına rağmen. 4k çözünürlükte doku kalitesi, gölgeler, yansıma vb her şeyin kalitesi artıyor, muhtemelen ondan. Zira dlss ile kullandığım halde daha keskin gözüküyor. Yakından baktığımda da aynı bu arada. Yani 1080p monitör gibi gözükecek zannedenler kesinlikle öyle düşünmesin. 2k monitörden bile net gözüküyor.

PC ekranı içinde yeterli bir boyut. Eğer 2 metre mesafe koyabiliyorsan rahatlıkla oynanıyor. Cs falan oynanmaz tabii de hikayeli oyun, dizi, film, masaüstü kullanım için sorun çıkarmaz.

Boyun Bel konusunda sıkıntı yok gamepad alıcaksın sorun olmuyor. Kablosuz klavye de tabii laızm olur. Yoksa 70cm mesafeden kablolu klavyeyle kullanamazsın tabii. Bunu alacak birinin bunu akıl edemeyeceğini düşünmüyorum.
benim söylediğimde o hocam competitive hiçbirşey oynayamazsın bu büyüklükte 2 metre mesafeye çekiliyorsak artık monitor değil tv olarak değerlendirilmesi gerekiyor. keskinlik konusunda bir şey diyemem çok bildiğim şeyler değil ama aynı mesafeden bakıldığında 2k monitorun daha keskin duracağını tahmin ediyorum.

60hz ye bu paralar verilmez.

144hz VRR Allm, dolby atmos, Dolby vision vs klasik olmak zorunda
Glossy W-Oled
Kalibrasyonu iyi yapmışlar
800nit hdr parlaklığı (oled monitörlerde 400-500) en yüksek parlaklık modlarıda sorunlu
Hoparlör
Tizen işletim sistemi
Akıllı kumanda
Wifi
Bluetooth
Bir sürü Hdmı, USB portu
Vb artılar ve monitör parası. Pc için biçilmiş kaftan. Aynı zamanda tv olarak da kullanılabilir. Ben ikisini birden yapıyorum, asıl olayı da bu.

Bütçesi olan 50k civarına çıkıp mini led 65'' TV de alabilir TV kullanımı için mantıklı. Ben pc + tv karısık kullandıgımdan 65'' büyük kaçardı ve oled gibi hızlı olmazdı. Kontrast oranı da cabası.
65in yanında 48 LG duruyor şuan bozuk.
Boyut farkı inanılmaz. 48 kullanmam gibi artık.
Monitör içinde bana çok büyük geliyor.
Odam da ps köşesi için yer olsaydı o zaman alirdim ama.

benim söylediğimde o hocam competitive hiçbirşey oynayamazsın bu büyüklükte 2 metre mesafeye çekiliyorsak artık monitor değil tv olarak değerlendirilmesi gerekiyor. keskinlik konusunda bir şey diyemem çok bildiğim şeyler değil ama aynı mesafeden bakıldığında 2k monitorun daha keskin duracağını tahmin ediyorum.
Monitöre 70-80 cm mesafe ile oturuyorumdur tv ye o mesafeden oturmam imkansız. 48'' için 1.25-1.5 metre civarından daha yakına kesinlikle oturulmaz göz bozar. Keskinlikte en ufak kayıp yaşamadım aksine daha iyi oldu. Ayrıca dediğim gibi çok yakından bakmak (monitör gibi) bana göre imkansız. Belirli bir mesafe koyman şart.
TV olarak 65'' bence en iyi seçeneklerden biri ama dediğim gibi herkesin o kadar yeri yok, herkesin bütçesi çıkmıyor, tv ler zaten monitörlerden hantal oled olması bir avantaj vs pc/tv karışımı için 48'' gayet iyi eğer mesafeyi ona göre ayarlayabiliyorsan. Ama 65'' ile birlikte deneyip kıyaslamak isterdim. Eğer fps, MOBA vs oynanacaksa 24'' veya 27'' monitörde alınabilir yanına. 4 bin tl ye 200hz 24'' monitörler var. Bu söylediklerim tv + pc kullanımı icin. Sadece tv odaklı kullanılacaksa fiyat hariç 65'' çok daha iyi tabii sözüm yok

Of setup güzelliği

Son düzenleme:
42 getirmiyor namussuzlar artık önceki yıllarda getiriyorlardı.

Geri