Beyler maximum 3300-3500 civarı bir limitim var güzel bir klavye arıyorum
Benim için en önemli etken ''HALL EFFECT'' ''Rapid Trigger'' özelliği ve RGB nin boş boş tuşları değilde harfleri aydınlatmasını istiyorum o kadar para veriyoruz gece karanlıkta harfleri göremiyoruz
. 2 Klavye arasında kaldım birisi çok ucuz birisininde görüntüsü ve istediğim özellikleri barındırması çok hoşuma gitti sistem full siyah . Dediğim özellikleri barındıran çok daha kaliteli ve istediğim fiyat aralığında klavye önerilerinz varsa sevinirim
www.gaming.gen.tr
www.pazarama.com
Benim için en önemli etken ''HALL EFFECT'' ''Rapid Trigger'' özelliği ve RGB nin boş boş tuşları değilde harfleri aydınlatmasını istiyorum o kadar para veriyoruz gece karanlıkta harfleri göremiyoruz
GameRaider K1 HE Dark Blue Türkçe Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Dark Blue, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.
DAREU EK60 HE Black %60 YULONG Manyetik Switch 8K Hz Hall Effect Hotswap RGB İngilizce Mekanik Gaming Klavye Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
DAREU EK60 HE Black %60 YULONG Manyetik Switch 8K Hz Hall Effect Hotswap RGB İngilizce Mekanik Gaming Klavye ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla DAREU EK60 HE Black %60 YULONG Manyetik Switch 8K Hz Hall Effect Hotswap RGB İngilizce Mekanik Gaming Klavye fırsatlarını kaçırma.