Öneri Saat Almak İstiyorum Bu Siteler Güvenilir Midir ?

Reaksiyon skoru
78
hepsi güvenilir yetkili satıcılar hocam sorun çıkmaz

yukarıdaki siteler hakkında bilgim yok lakin yıllardır ben, ailem ve çevremde ersa saat'ten alışveriş yapıyoruz gayet memnunuz
Evet biliyorum casio saatler konusunda en iyi seçenek zaten ama maalesef benim istediğim saatler orada yok internette tüm sitelere güvenilir diyorlar araştırma yaptım ama yine de buradan sormak istedim.

Almak istediğin markanın sitesine bakarsan orada yetkili satıcıları görüntüleyebilirsin. Hepsiburadan aldım ilk saatlerimi, 2 saat az buz değil yüklü bir miktardı ve çakmayım diye elime aldığım zaman bağırıyordu. Direk iade edip yetkili bayiisinden buldum ve aldım. Acemiliğime gelmişti, tecrübe oldu. İnstagramda da SaatkolikZ takip etmeni kanalına katılmanı öneririm süper indirimler paylaşıyorlar.

Almak istediğin markanın sitesine bakarsan orada yetkili satıcıları görüntüleyebilirsin. Hepsiburadan aldım ilk saatlerimi, 2 saat az buz değil yüklü bir miktardı ve çakmayım diye elime aldığım zaman bağırıyordu. Direk iade edip yetkili bayiisinden buldum ve aldım. Acemiliğime gelmişti, tecrübe oldu. İnstagramda da SaatkolikZ takip etmeni kanalına katılmanı öneririm süper indirimler paylaşıyorlar.
Tamamdır teşekkür ederim bende abt saatten ilk alışverişimi yaptım ve inanılmaz memnun kaldım ürün orijinal herhangi bir problem yok sizin dediğiniz gibi oda yetkili satıcı zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri