Ephemerality
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
yukarıdaki siteler hakkında bilgim yok lakin yıllardır ben, ailem ve çevremde ersa saat'ten alışveriş yapıyoruz gayet memnunuz
modeli beğen git kendi sitesinden al king
Evet biliyorum casio saatler konusunda en iyi seçenek zaten ama maalesef benim istediğim saatler orada yok internette tüm sitelere güvenilir diyorlar araştırma yaptım ama yine de buradan sormak istedim.yukarıdaki siteler hakkında bilgim yok lakin yıllardır ben, ailem ve çevremde ersa saat'ten alışveriş yapıyoruz gayet memnunuz
Tamamdır teşekkür ederim bende abt saatten ilk alışverişimi yaptım ve inanılmaz memnun kaldım ürün orijinal herhangi bir problem yok sizin dediğiniz gibi oda yetkili satıcı zaten.Almak istediğin markanın sitesine bakarsan orada yetkili satıcıları görüntüleyebilirsin. Hepsiburadan aldım ilk saatlerimi, 2 saat az buz değil yüklü bir miktardı ve çakmayım diye elime aldığım zaman bağırıyordu. Direk iade edip yetkili bayiisinden buldum ve aldım. Acemiliğime gelmişti, tecrübe oldu. İnstagramda da SaatkolikZ takip etmeni kanalına katılmanı öneririm süper indirimler paylaşıyorlar.