Düşük bütçede hangi kablolu kulaklık mantıklı?

Scott2011

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1000
Selamlar herkese iyi forumlar,

1000 TL Bütçem var İki kulaklık arasında arada kaldım. Masaüstünde kullanacağım Steam PUBG ve mikrofon olarak kullanacağım. Ses kalitesi bass detayı önemli benim için.

Samsung EO-IC100B

Apple Earpods USB C
Hangisi alınır sizce?

Apple Earpods kullanıyorum 2 yıldır güzel bence hem sesi hem mikrofonu gayet kaliteli ve istersen 24 saat kullan hiçbirşey hissetmiyorsun asla rahatsız etmiyor. ayrıca oyunlarda iyi ses kasılıyor.

kulakiçi şart mı hocam ikisinin de ses kalitesi oyunlar için çok yetersiz kalır

kulakiçi şart mı hocam ikisinin de ses kalitesi oyunlar için çok yetersiz kalır

Hocam şart değil ama aralarından en ucuz bunlar olduğu için tercih ettim. Ayrıca telefondada kullanmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple Earpods kullanıyorum 2 yıldır güzel bence hem sesi hem mikrofonu gayet kaliteli ve istersen 24 saat kullan hiçbirşey hissetmiyorsun asla rahatsız etmiyor. ayrıca oyunlarda iyi ses kasılıyor.

Onu duydum ama USB C girişi yok bilgisayarda dönüştürücü aparatla kullanırsam sıkıntı olurmu?

Hocam şart değil ama aralarından en ucuz bunlar olduğu için tercih ettim.

Onu duydum ama USB C girişi yok bilgisayarda dönüştürücü aparatla kullanırsam sıkıntı olurmu?
dönüştürücü kaliteli ise hiçbirşey olmaz bende dönüştürcü ile kullanıyorum

Hocam peki bu fiyata iyi bir İEM kulaklık yokmu?

yine aynı şekilde sizin attıklarınızdan çok daha iyi siz orda biraz markaya para veriyorsunuz

yine aynı şekilde sizin attıklarınızdan çok daha iyi siz orda biraz markaya para veriyorsunuz

Hmm, düşünülenebilir aslında hani İEM kullanınca hem mobil tarafta hem bilgisayar tarafındada kullanabiliyorsun o yönden benim için iyi oluyor. Bunun mikrofonu iyi midir? peki?

Hmm, düşünülenebilir aslında hani İEM kullanınca hem mobil tarafta hem bilgisayar tarafındada kullanabiliyorsun o yönden benim için iyi oluyor. Bunun mikrofonu iyi midir? peki?
forumda kullanan vardı baya galiba bi konu açın isterseniz

Geri