❌İndirim Bitti! AMD Ryzen™5 8400F Tray 3.532₺

Hangi akla hizmet ddr4 lerin fiyatı fırladıysa ben anlamıyorum cidden 3 lü bundle 20k dan başlıyor 2nci elde ddr5 7500f 16 ram b650 anakart 17k ya filan denk geliyor anlamak mümkün değil cidden ortalama 5k ya 2nci elden 7500f almak daha mantıklı bu 8400f yerine bana göre de

1 yılın neredeyse en düşük fiyatında, bu bütçenin 1.5k üstüne 2. el 7500F almak istemeyenler ve bütçesi düşük olanlar değerlendirebilir.

Alıntıyı görüntüle
ben bu işlemci alacaktım. almayı unttum stok bitmiş. kenarda am5 giriş işlemcisi dursun 2.el fiyatindan bile düşüktü. ama kimse pek tercih etmiyor şuan sebebi ise ddr5 ram fiyatları

1 yılın neredeyse en düşük fiyatında, bu bütçenin 1.5k üstüne 2. el 7500F almak istemeyenler ve bütçesi düşük olanlar değerlendirebilir.

Alıntıyı görüntüle
Millet boş yapmış da, ben görsem 20 tane alır eve koyardım😀 2. El Ryzen 5 5500'lere 3K istiyorlar şuan neyi tartışıyorlar acaba

Hangi akla hizmet ddr4 lerin fiyatı fırladıysa ben anlamıyorum cidden 3 lü bundle 20k dan başlıyor 2nci elde ddr5 7500f 16 ram b650 anakart 17k ya filan denk geliyor anlamak mümkün değil cidden ortalama 5k ya 2nci elden 7500f almak daha mantıklı bu 8400f yerine bana göre de
2.elde 4.5k bile 7500f denk geliyor :D misal sana örnek vereyim geçen hafta
arc b580 ryzen 5 7500f thermalright phantom spirit evo plus bilmem ne bu üçlü 14k aldım işlemci doğrudan 5.5 gitti(bundle yaptım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millet boş yapmış da, ben görsem 20 tane alır eve koyardım😀 2. El Ryzen 5 5500'lere 3K istiyorlar şuan neyi tartışıyorlar acaba
hocam yalnız ddr5 ramlar çok yüksek fiyatı var. ddr5 ram parasına am4 de 5600 ile 16gb ram alabiliyorsun
ddr5 diziyorsan da giriş seviye işlemci almazsın :D

Neyin boşunu yapmışız? 50dk önce paylaşılmış 27 dakika önce alamadığım ekranı koymuşum. Forumda sürekli f5 atıp saniyesinde alamayacağımıza göre 23 dakika geç görmüşüz postu vatan kapatmış. Sen nasıl alacaktın 20 tanede eve koyacaktın?

zaten? 7kyi veren 13u de verir 7800x3d alır. 13u veren 20k verip 9800x3d alamaz. biraz ekonomi.
7kyı veren 13 nasıl veriyor hocam, o zaman biz bütçe belirtmeyelim sistem tavsiyesi alırken nasıl bir mantık bu. Nasıl olsa bütçe belirtsek şu kadar çık bunu al bu kadar çık bunu al diyecek insanlar, biraz empati yapmak gerekiyor kimisinin 1.000 lira bile çıkacak bütçesi olmuyor. Katılmıyorum size özetle.

alamayan diye bir şey yok, 7500f ile 3k fark var bu kampanyaya gore (7500f 6.5k). 1 ay islemcisiz gezin kağıda çıkın 7500f alin
hocam ilk defa katılamadım. aradaki fark 3k diye değil % olarak hesaplanması daha mantıklı. ve %100 civarı fiyat farkı var

7kyı veren 13 nasıl veriyor hocam, o zaman biz bütçe belirtmeyelim sistem tavsiyesi alırken nasıl bir mantık bu. Nasıl olsa bütçe belirtsek şu kadar çık bunu al bu kadar çık bunu al diyecek insanlar, biraz empati yapmak gerekiyor kimisinin 1.000 lira bile çıkacak bütçesi olmuyor. Katılmıyorum size özetle.
zaten 50k bütçesi olana az daha cik diyip 65klik sistem atiliyor forumda hoca 🤣

hocam ilk defa katılamadım. aradaki fark 3k diye değil % olarak hesaplanması daha mantıklı. ve %100 civarı fiyat farkı var
aylik gelirinizi harcarken bugün yüzde şu kadarını harcadım mi diyorsunuz 😁

O da yanlış işte, bir yanlışı başka bir yanlış yapılıyor diye örnek gösterip meşrulaştırmak doğru değil hoca. 50 bütçesi olan taş çatlasın %10 daha çıkar 65'e çıktığı zaman apayrı bir segmente geçiş oluyor.

aylik gelirinizi harcarken bugün yüzde şu kadarını harcadım mi diyorsunuz 😁
aylık gelirle alakası yok

7k'yı veren %85 fazlasını verip 13k verebiliyor ama 13k veren %53 fazlasını verip 20k veremiyor yani. değişik bir bütçe hesabı olmuş.

3,5k yerine %85 fazlasını verip 6,5k'ya daha üst işlemci alınır mantığıyla Şahin alacağımıza üstüne koya koya uçak alırız muhabbeti kapışır.

Gayet uygun fırsatmış da üstüne gelen ekonomist yorumları fırsatı kapatmış zaten.

Geri