Yardım 7800x3D için Sıvı Soğutma Önerisi

Merhaba iyi akşamlar herkese, 7800x3D için hangi soğutucuyu almalıyım bir türlü karar veremiyorum. Sistemim beyaz bu arada.

Fiyat performans marka olarak Thermalright en çok kafama yatıyor.

1.Thermalright warframe pro 360 kupon ve banka kampanyası derken 5 taksit 5975 geldi, yeni sipariş ettim.

2. 3000 civarına da Thermalright Frozen Magic 360 alabiliyorum.

Bu ikisi arasında yaklaşık 3k fark var, sırf ekran için 3k fiyat farkı verilir mi sizce?

Ya da iyi bi 5x6 ya da 6x6 borulu bi hava soğutma alıp geçmeli miyim 1500 civarına?

Bu konuda kafam çok karışık, yardımcı olur musunuz?
Coolmasterın 3 fanlı sıvı soğutması var memnunum

Kafam iyice çorba oldu başta Peerless Vision fanlarından dolayı hoşuma gitmemişti ama kafamdaki fanların kenarları da infinity tarzda olduğu için çok sırıtmaz diye düşünüyorum. Kağıt üstündeki üretici sitesindeki özelliklere göre ise

Peerless Vision 360 :
Nominal Hız: 2000 RPM±10% (MAX)
Gürültü Seviyesi: 28,2 dBA (MAX)
Hava Akışı: 68,9 CFM (MAX)
Hava Basıncı: 2,21 mm H2O (MAX)

Warframe Pro 360 :

Nominal Hız: 2000 RPM±10% (MAX)
Gürültü Seviyesi: 29,8 dBA (MAX)
Hava Akışı: 70,84 CFM (MAX)
Hava Basıncı: 2,63 mm H2O (MAX)

Çok benzer performansları var muhtemelen ama hava basıncı farkı biraz düşündürdü. Sizce hangisini almak daha mantıklı ya da başka öneri var mıdır?
Kağıt üstündeki gürültü seviyelerine aldanma. Bende geçen konu açtım içeriklerimden bakabilirsin. Thermalright da mesela pompa sesi şikayetleri çok. Yabancı kanallardan db testlerine baktım. Artic in bi modeli vardı valla hatırlamıyorum garip bi adı vardı G ile başlıyo bi o iyi bide önerdiğim endorfy iyi. Kronik pompa sesleri yok sessiz çalışıyolar performansları iyi

Kağıt üstündeki gürültü seviyelerine aldanma. Bende geçen konu açtım içeriklerimden bakabilirsin. Thermalright da mesela pompa sesi şikayetleri çok. Yabancı kanallardan db testlerine baktım. Artic in bi modeli vardı valla hatırlamıyorum garip bi adı vardı G ile başlıyo bi o iyi bide önerdiğim endorfy iyi. Kronik pompa sesleri yok sessiz çalışıyolar performansları iyi
Beni düşündüren pompa sesinden çok hava basıncı verileri

Beni düşündüren pompa sesinden çok hava basıncı verileri
Kağıt üstündeki bilgilere çok takılma. İnceleme videolarını izle. Yabancı kanallara bakmanı öneririm. Ben kendim 7800x3d kullanıyorum ve sıvı soğutma ile kule tipi arasında gidip geliyorum. Ama sıvı soğutma alırsam endorfy alırım kendim almaya uygun gördüğümü öneriyorum

ARCTIC Liquid Freezer III pro 360 olabilir mi

ARCTIC Liquid Freezer III pro 360 olabilir mi
Kafa çorba oldu karıştırmışım. Arctic değilmiş. Lian li galahad II modeli. Lite ı bile imcelemelerde çok daha iyi. Biraz tuzlu seçenkler ama sessizlik ve performans olarak değerlendirince endorfy uygun alternatif lian li galahad serisi de en iyilerinden

Kağıt üstündeki bilgilere çok takılma. İnceleme videolarını izle. Yabancı kanallara bakmanı öneririm. Ben kendim 7800x3d kullanıyorum ve sıvı soğutma ile kule tipi arasında gidip geliyorum. Ama sıvı soğutma alırsam endorfy alırım kendim almaya uygun gördüğümü öneriyorum
Hava soğutma olarak ne kullanıyorsun? Thermalright sıvı soğutma olarak incelemeleri çok kısıtlı video bulamıyorum maalesef.

Hava soğutma olarak ne kullanıyorsun? Sıvı soğutma olarak incelemeleri çok kısıtlı video bulamıyorum maalesef.
Evet o yüzden yabancı içeriklere bakın dedim. Bizde inceleyenler de sadece şu derecede çalıştırıyo kutu açılımı böyle diye video çekmiş. Kule tipi düşünürsen ki baya iyi soğutuyo şunu öneririm

Evet o yüzden yabancı içeriklere bakın dedim. Bizde inceleyenler de sadece şu derecede çalıştırıyo kutu açılımı böyle diye video çekmiş. Kule tipi düşünürsen ki baya iyi soğutuyo şunu öneririm
Bunlar çok kaba duruyor ya görsel açıdan hoş gelmediği için eledim. Thermalright Mjolnir de bi tık kafama yatmadı diyemem ama warframe ve peerless visiondan bi tık pahalı galiba. Ben iyice kararsız kaldım:kekw::kekw:

Bunlar çok kaba duruyor ya görsel açıdan hoş gelmediği için eledim. Thermalright Mjolnir de bi tık kafama yatmadı diyemem ama warframe ve peerless visiondan bi tık pahalı galiba. Ben iyice kararsız kaldım:kekw::kekw:
Kallavi duruyo seviyorum ben valla zevk meselesi. Sıvı soğutmada da ömür sorunu var. O radyatör toz dolup gg oluyo. Ama sıvı soğutma alacaksan lian li galahad veya endorfy bak derim. Bende kararısızım kule tipi mi alsam sıvı soğutma mı karar versem alıcam

Kallavi duruyo seviyorum ben valla zevk meselesi. Sıvı soğutmada da ömür sorunu var. O radyatör toz dolup gg oluyo. Ama sıvı soğutma alacaksan lian li galahad veya endorfy bak derim. Bende kararısızım kule tipi mi alsam sıvı soğutma mı karar versem alıcam
Ben marka olarak Thermalright da karar kıldım gibi sadece model seçemiyorum. 7500e 750 falan gelirse amazondan mjolnir alır geçerim belki..

Ben marka olarak Thermalright da karar kıldım gibi sadece model seçemiyorum. 7500e 750 falan gelirse amazondan mjolnir alır geçerim belki..
Garip bi seçim önce marka seçmek hayırlısı olsun şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri