Yeni monitör aldım İncelemesi yakında.

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
165
Bütçe
27000
Merhaba bu modeli alırken saatlerce tüm yurt içi yurt dışı forumları ve incelemeleri alt üst edip sonunda aldım.
Alırken en çok dikkat ettiğim şey GEN 1 ve GEN2 versiyonları olmasıydı. ve iki nesil arasında 600 lira oynamasına rağmen ciddi farklar vardı.
Benim aldığım model: XG27AQDMGR (2. nesil) hem yakınlık sensörü hem WOLED olması sayesinde bir çok otomatik piksel temizleme + yakınlık sensörü (bilgisayar başından kalkınca otomatik oled korumasının devreye girmesi ve geri bilgisayara oturunca tekrar deaktif olması gibi)
Ve bu modeli alanların çoğunun asus'un bu isim karmaşası dolayısıyla gen1'i alıp bu saydığım ve fazlası olan bir çok özellikten mahrum kalması dikkatimi çekti.
Çok yakında bu ürün hakkında inceleme yapacağım ve sizleri bilgilendireceğim OLED yanığından korktuğum için alabileceğim en baba en sağlam model buydu 27 bin TL bütçede.
Çünkü 27K verip korumaymış piksel temizliğiymiş cartmış curtmuş ile uğraşmak yerine direkt otomatik yapması ve ben pc başında değilken yapması beni büyüledi. 3 yıllık garantinin içine oled yanığı da dahil edilmesi şahane.
GEN 1 LİNKİ
GEN 2 LİNKİ

Hocam bende monitor bakınıyorum 27k kadar veremesemde hayırlı olsun

Teşekkürler dostlar daha iyileri sizlerin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,503
Üyeler
190,053
Son üye
Zararsız Yaratık
Geri