🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Alırken ülkeyi değiştire emiyorum amerika olursa sıkıntı olur mu, Türkiye'de aktifleşebiliyor yazıyor..
...
Edit;

İlk defa ön sipariş ile oyun alıyorum umarım üzmez

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün öğlenden itibaren dediğiniz kodla almaya çalışıyorum fakat kabul etmiyor. Başka geçerli kodu olan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bugün öğlenden itibaren dediğiniz kodla almaya çalışıyorum fakat kabul etmiyor. Başka geçerli kodu olan var mı ?
@Section8

Son düzenleme:
oyunu ne zaman vericekler bilgisi olan varmı 135 gb indirmek 1 gün

5 gündür deniyorum ama bir türlü bu siteden bir şey alamadım. Tam parayı alıyor sonra ters işlem diye geri veriyor parayı. Farklı hesap farklı kart farklı internet vs denedim ama asla olmuyor. Delireceğim yakında.

Elinde crimson desert key olan varsa takas etmek istiyorum gamesplanet crimson desert keyi ile.

Bu oyun inanılmaz balon olacak gibi geliyor ya... Bir çok şey yapmaya çalışıp hiçbir şeyi tam yapamayan, potansiyelini görüp pişman olacağımız bir iş gibi. Umarım yanılırım ve keyifle gömülürüm ama hiç sanmıyorum.

Bu oyun inanılmaz balon olacak gibi geliyor ya... Bir çok şey yapmaya çalışıp hiçbir şeyi tam yapamayan, potansiyelini görüp pişman olacağımız bir iş gibi. Umarım yanılırım ve keyifle gömülürüm ama hiç sanmıyorum.
Hocam oynayanlar baya begenmis ama cikmadan bilemeyiz tabii. Benim korkum kotu optimizasyon ve bug dolu cikmasi. Cyberpunk faciasi gibi olmaz umarim cunku herkes sevmese de cyberpunk su anda tas gibi oyun fakat kaybettigi oyuncularin kac tanesini geri kazanabildi supheli. Iyi bir cikis yapar umarim crimson desert.

Hocam siz sipariş verdiniz mi oyunu?

Hocam oynayanlar baya begenmis ama cikmadan bilemeyiz tabii. Benim korkum kotu optimizasyon ve bug dolu cikmasi. Cyberpunk faciasi gibi olmaz umarim cunku herkes sevmese de cyberpunk su anda tas gibi oyun fakat kaybettigi oyuncularin kac tanesini geri kazanabildi supheli. Iyi bir cikis yapar umarim crimson desert.
Oyun 2018 yılından kalma gibi görünüyor fakat paylaştıkları sistem gereksinimi tablosu pek gerçekçi değil gibi. Ben de bu kadar büyük bir oyunun düzgün optimize edileceğini sanmıyorum ama üzerinde çok uzun zamandır çalışıyor, final sürüme ulaşmış olması lazım. Yine de oyunun kontrolleri ve bir çok yönden kusurlu olacağına eminim.

Hocam siz sipariş verdiniz mi oyunu?
Yok hocam CP2077 sonra hiçbir oyunu pre-order almayacağıma yemin ettim.

Oyun 2018 yılından kalma gibi görünüyor fakat paylaştıkları sistem gereksinimi tablosu pek gerçekçi değil gibi. Ben de bu kadar büyük bir oyunun düzgün optimize edileceğini sanmıyorum ama üzerinde çok uzun zamandır çalışıyor, final sürüme ulaşmış olması lazım. Yine de oyunun kontrolleri ve bir çok yönden kusurlu olacağına eminim.

Yok hocam CP2077 sonra hiçbir oyunu pre-order almayacağıma yemin ettim.
Youtubeda 4k da 9070xt için ray tracing açıkken 40 fpslerde geziyor 5080 içinse 61 fps falan ustam fsr ve dlss açık denuvoda olması lazım tam çıktığında belli olacak tabi ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri