CANAVARI SATIP MACBOOK AİR ALMAK MANTIKLI MI

Ben de aynı şeyi yaptım zamanında :). Ama bir gün geliyor ve Windows ihtiyacın oluyor. Bende masaüstü var ek olarak ama HP omen vardı. Keşke satmasaydım diyorum. O zamanlar iyi fiyata vermiştim.

Şöyle aslında bu m1 pro ve 16 ram 512 olduğu için fiyatı yüksek koymuşlar. Normal m1 air düşünürsen 16-17 bandından başlıyor. Bende 256 gb ve 8gb Ram olan en base modeli var. İlk sahibiyim. Halen akıcı ve canavar gibi. Eğer günlük hayatta ofis ihtiyaçları için kullanacaksan fazlasıyla yeterki.

Bu arada ne iş yapacaksın MacBook ile? Ona göre ihtiyacını karşılayacak mı yazarım
Kiro yapay zeka ile site webde gezme yani

https://shbd.io/s/BQBggkKE Bu nası aklımdan seyde gecti 20k civari 2.el macbook alayım bunu hic satmim 2 pc dursun tibi
Cihazda sorun yoksa alınır bu modele iyi fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı şeyi yaptım zamanında :). Ama bir gün geliyor ve Windows ihtiyacın oluyor. Bende masaüstü var ek olarak ama HP omen vardı. Keşke satmasaydım diyorum. O zamanlar iyi fiyata vermiştim.

Şöyle aslında bu m1 pro ve 16 ram 512 olduğu için fiyatı yüksek koymuşlar. Normal m1 air düşünürsen 16-17 bandından başlıyor. Bende 256 gb ve 8gb Ram olan en base modeli var. İlk sahibiyim. Halen akıcı ve canavar gibi. Eğer günlük hayatta ofis ihtiyaçları için kullanacaksan fazlasıyla yeterki.

Bu arada ne iş yapacaksın MacBook ile? Ona göre ihtiyacını karşılayacak mı yazarım
Bana daha Windows lazım olmadı birkaç yıldır kullanıyorum ama kenarda Windows kullanan bir cihaz tutmak faydalı olabilir. Benim oyun amaçlı kullandığım bir masaüstü var mesela bir işte lazım olsa kullanırım.

Kiro yapay zeka ile site webde gezme yani
Anladım. Rahat götürür. Bende aynı şekilde kullanıyorum.

Sana bir kaç model buldum. Ben olsam ilk attığım modeli alırım. Oldu da satmak istersen 0 kayıp ve batarya döngüsü 304 bu açıdan çok iyi. Sağlığı da güzel. Bu cihazlarda ekran da hata olmaması ve batarya döngüsü önemli. Bende de benzer durumda.

M1 air 256 ya 8 ram
Müzik stüdyosunda kullanılmış. Harici klavye ile kullanılmıştır. Bu açıdan temiz bence. Pazarlıkla 16 ya alınır.

Pro istersen
Temiz duruyor.

Son düzenleme:
Anladım. Rahat götürür. Bende aynı şekilde kullanıyorum.

Sana bir kaç model buldum. Ben olsam ilk attığım modeli alırım. Oldu da satmak istersen 0 kayıp ve batarya döngüsü 304 bu açıdan çok iyi. Sağlığı da güzel. Bu cihazlarda ekran da hata olmaması ve batarya döngüsü önemli. Bende de benzer durumda.

M1 air 256 ya 8 ram
Müzik stüdyosunda kullanılmış. Harici klavye ile kullanılmıştır. Bu açıdan temiz bence. Pazarlıkla 16 ya alınır.

Pro istersen
Temiz duruyor.
Teklif verdim memleketimde bu var nasıhttps://shbd.io/s/0Sk2dqqh döngü 38

Teklif verdim memleketimde bu var nasıhttps://shbd.io/s/0Sk2dqqh döngü 38
Bu sıfıra yakın. Fiyatı da o yüzden yüksek. Ama garantisi bitmiş büyük ihtimalle.
Samsun’da baya ilan var.

Yerinde olsam bunu alırdım pazarlıkla

Şahsen 8GB önermem günlük kullanımın üzerine çıkayım dediğin an seni ciddi şekilde kısıtlar. Satışta piyasası da düşük.
Windows şart gerçekten.
Dostum bu cihazla herşeyi yapabilir. Video montaj, grafik tasarım vb. Aklına ne gelirse :).

Geri