❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK71 Pro RGB Yayıncı Mikrofonu 1000TL İNDİRİM!

bana uygun geldi maono mikrofon kullanıyorum zaten, begenmezsem havitin tripodunu kullanırım. Combatrynin videoda ki sesini öneri olarak almayın ses kartı kullanıyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

trendyol sanırım sadece
USB ile bağlı gözüküyor. Condenser ile ses kartına bağlı gözükmüyor.

Type C ile pc bağlı sanırım videoda gördüğüm kadarıyla. Ben sesi beğendim. USB ile bağlantı dahili ses kartı olması güzel.
2000 e iyi gibi duruyor.

USB ile bağlı gözüküyor. Condenser ile ses kartına bağlı gözükmüyor.

Type C ile pc bağlı sanırım videoda gördüğüm kadarıyla. Ben sesi beğendim. USB ile bağlantı dahili ses kartı olması güzel.
2000 e iyi gibi duruyor.
Ayrı ses kartına bağlı degilse gayet iyi ses kalitesi bence. 20. kez dediğim gibi tripoduna bittim ben

Gk60 pro kullanıyorum 1.5 sene oldu bozulmaya başladı tuşuna basıyorum sert basmam gerekiyor mutelemiyor eskisi gibi yumuşak basışta ses kalitesi çalışmasında sorun yok şuanlık ama kablosu bozulmaya başladı nadir de olsa teması kopuyor algılamıyor pc havit gamepower gibi fp bi marka ama ömrü pek uzun olmuyor

Ayrı ses kartına bağlı degilse gayet iyi ses kalitesi bence. 20. kez dediğim gibi tripoduna bittim ben
Type c usb ile bağlı. Kendi içinde ses kartı varmış. Ürün açıklamasında yazıyor. Belki uygulama veya programı vardır. Dip ses silme için. Fakat bu tarz videolarda ses ham olmaz. Yani bir işlemden geçer. Mesela Adobe Audition ile ses temizleme yada yükseltme yapılıyor genelde. Yoksa ham ses genelde daha kısık oluyor.
Gk60 pro kullanıyorum 1.5 sene oldu bozulmaya başladı tuşuna basıyorum sert basmam gerekiyor mutelemiyor eskisi gibi yumuşak basışta ses kalitesi çalışmasında sorun yok şuanlık ama kablosu bozulmaya başladı nadir de olsa teması kopuyor algılamıyor pc havit gamepower gibi fp bi marka ama ömrü pek uzun olmuyor
Bozulma varsa garantiye gönder dostum. Belki çözümü vardır. Süresinin bitmesini bekleme bence :)

kulaklık olarak superlux hd 681 alıp gerçek müzik dinleyebilirsin. Flat müzik. mikrofon olarak da behringerin en ucuz mikrofonunu alsan bile bu rgb reislerden kazıklanmamış olursun :) Hepsi pazarlama tekniği dünyanın en ucuz sürücülerini kullanıp üzerine rgb yerleştirip onlarca katıyla satıyorlar.
Ve elinde bir ufak çaplu studio ekipmanın olur.
Hiç paran yoksa bir iphone kulaklığı al eski nesil 3.5 mm bunlardan iyidir :)
Sanal 7.1 sürücü driverı ile bir işe yarar en azından

kulaklık olarak superlux hd 681 alıp gerçek müzik dinleyebilirsin. Flat müzik. mikrofon olarak da behringerin en ucuz mikrofonunu alsan bile bu rgb reislerden kazıklanmamış olursun :) Hepsi pazarlama tekniği dünyanın en ucuz sürücülerini kullanıp üzerine rgb yerleştirip onlarca katıyla satıyorlar.
Ve elinde bir ufak çaplu studio ekipmanın olur.
Hiç paran yoksa bir iphone kulaklığı al eski nesil 3.5 mm bunlardan iyidir :)
Sanal 7.1 sürücü driverı ile bir işe yarar en azından
Havit Gamenote GK71 Pro hakkında değil mi yorumun ? ( fiyat farkı çok var ya fifine a 6 t ile )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Type c usb ile bağlı. Kendi içinde ses kartı varmış. Ürün açıklamasında yazıyor. Belki uygulama veya programı vardır. Dip ses silme için. Fakat bu tarz videolarda ses ham olmaz. Yani bir işlemden geçer. Mesela Adobe Audition ile ses temizleme yada yükseltme yapılıyor genelde. Yoksa ham ses genelde daha kısık oluyor.

Bozulma varsa garantiye gönder dostum. Belki çözümü vardır. Süresinin bitmesini bekleme bence :)
driver ı yok kral ve indirim bitti alanlara hayırlı olsun biz kaçırdık

Son düzenleme:
gördüğüm en kalitesiz marka havit. çöpe atacak parası olanlar bari hayvanlara mama alın sevaba girersiniz.

Kargo bugun geldı merak ettıklerınız varsa sorabılırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri