20.422,17 tl ye aldım teşekkürler. SSD bakmaktan öyle sıkıldım ki aldım direkt.Yine stok girilmiş almak isteyenler için.
Rezervasyon. Takipteyim.17 bine düşmeyince alasım gelmiyor![]()
Evet var imaj alacaksın yeni SSD ye atacaksın her şey olduğu gibi çalışacak yıllardır endüstriyel PC lerde kullandığım olayŞimdi bir sorum olacak benim normalde 1 tb lık ssdyi direk 4tb a aatayım diyorum özel bir program varmı nasıl yaparız? Tabi temiz kurulum iyidir fakat çok uğraşacağım o yüüzden uğraşmk istemedim.
SSD klonlama programları var. Youtube'da çeşitli videolar var. Birine göre yapabilirsin.Şimdi bir sorum olacak benim normalde 1 tb lık ssdyi direk 4tb a aatayım diyorum özel bir program varmı nasıl yaparız? Tabi temiz kurulum iyidir fakat çok uğraşacağım o yüüzden uğraşmk istemedim.
çoğu ssd nin kendi yazılımı oluyor. kingston ssd manager, sandisk dashboard, samsung magician da sanırım migration olarak geçiyor. samsung kendi yazılımı direk yapıyordu bir ara ama kingston ve sandisk acronis nin bir yazılımını indirtip onunla yaptırıyor. yazılımdaki linkten indirince acronis in yazılımı ücretsiz olarak işlemi tamamlıyor.Şimdi bir sorum olacak benim normalde 1 tb lık ssdyi direk 4tb a aatayım diyorum özel bir program varmı nasıl yaparız? Tabi temiz kurulum iyidir fakat çok uğraşacağım o yüüzden uğraşmk istemedim.