❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Şimdi bir sorum olacak benim normalde 1 tb lık ssdyi direk 4tb a aatayım diyorum özel bir program varmı nasıl yaparız? Tabi temiz kurulum iyidir fakat çok uğraşacağım o yüüzden uğraşmk istemedim.

Şimdi bir sorum olacak benim normalde 1 tb lık ssdyi direk 4tb a aatayım diyorum özel bir program varmı nasıl yaparız? Tabi temiz kurulum iyidir fakat çok uğraşacağım o yüüzden uğraşmk istemedim.
Evet var imaj alacaksın yeni SSD ye atacaksın her şey olduğu gibi çalışacak yıllardır endüstriyel PC lerde kullandığım olay

Acronis Disk mesela

SSD klonlama programları var. Youtube'da çeşitli videolar var. Birine göre yapabilirsin.

çoğu ssd nin kendi yazılımı oluyor. kingston ssd manager, sandisk dashboard, samsung magician da sanırım migration olarak geçiyor. samsung kendi yazılımı direk yapıyordu bir ara ama kingston ve sandisk acronis nin bir yazılımını indirtip onunla yaptırıyor. yazılımdaki linkten indirince acronis in yazılımı ücretsiz olarak işlemi tamamlıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,559
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri