Yardım Arkası kapalı masa için monitör tutucu nasıl takılır?

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,695
Arkası kapalı bir masam var ama monitör ayakları masayı gereksiz kaplıyor fakat arkası kapalı olduğu için takamıyorum. Masayı delmek gerek o da zor. Masada kablolar için kablo deliği var yuvarlak. Oraya taksam kabloları nasıl geçireceğim bunu bilen var mı? Bu ürün onun için uygun diye duydum fakat bir delik göremedim.

North Bayou NB F80

Masa bu şekilde. Nasıl takılabilir?

WhatsApp Image 2026-03-15 at 14.45.43.webp

Kullanan yok mu hiç o şekilde

Arkası kapalı bir masam var ama monitör ayakları masayı gereksiz kaplıyor fakat arkası kapalı olduğu için takamıyorum. Masayı delmek gerek o da zor. Masada kablolar için kablo deliği var yuvarlak. Oraya taksam kabloları nasıl geçireceğim bunu bilen var mı? Bu ürün onun için uygun diye duydum fakat bir delik göremedim.

North Bayou NB F80

Masa bu şekilde. Nasıl takılabilir?

Alıntıyı görüntüle
Kenardan montajla

benim konularımdan görebiliyomusunuz hocam bunu yapmaya gerek kalırmı sence böyle tamamen kapalı değil arkassı
senin masa arkası düz şekilde yani ayakları sıkıştırman için boşluk lazım en sağlıklısı delmen

1773579971112.webp

1773580050550.webp

masayı uzun süre kullanırım diyorsan delmek yok ilerde satarim yada değiştiririm diyorsan alternatif yandan felen dene

Masa kalın hocam delmem zor matkap yok yani bizde. Masada normal yuvarlak kablo deliği var. Sanırım oradan geçiyor fakat merak ettiğim tamamen kapatıyor mu? Çünkü kabloları da geçirmem lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kenardan montajla
Kenarı da o kadar geniş değil masa ayakları olduğu için çok az boşluk var yanda aslında.

Böyle masalara mecburen ya sağdan ya da delik açıp montajlamanız lazım. Başka alternatif yok gibi. Taşımama ihtimali var ama o sağ tarafta duran gamepadin üstündeki rafa da montajlanabilir ama o rafın çok sağlam olması lazım. monitörüde biraz aşağı bastırıp kullanabilirsiniz. garip bir görüntü olur ama delmek ve yandan takmak yerine yapılabilecek tek montaj tipi o kalıyor geriye.

Hocam rafları çok doldurmuyorsunuz gibi görüyorum size tavsiyem yukarı kısım sökülebiliyorsa full sökün benim masamda bu şekildeydi söktükten sonra daha şık bir görünüme sahip oldu. Delmekten çok daha iyi bir çözüm bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,545
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri