Ddr5 sistem almak zorunlulukmu?

Şöyle bir durum var, 8400F sistem ile R5 5600 sistem arasında max 4-5K falan oynuyor. ileride hiç yükseltme yapamayacaksanız DDR4 sistem kurup güzel bir GPU almanız daha iyi olur. Ha yok ben 2-3 aya GPU değiştiririm derseniz DDR5 alın almışken. Yükseltmeye açık olur. Bu arada R5 5600 bir sistemle çok rahat 5 sene (GPU'ya da bağlı tabii) birçok oyunu oynarsınız
Orada iki durum var, hem 8400F zaten çoğu koşulda 5600 den kötü hem de 4-5K az bir fiyat farkı değil 1660 Süper alabilecek biri üste 5K koyunca RTX 3060Ti alıyor ikinci elde.

20ye toplayacağınız ddr4 ile her oyunu oynarsınız hocam :)
Gerçekten öyle 20kya ddr5 sistem geleceğe yatırım Bi tık olur ama her oyunuda oynatmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Gerçekten öyle 20kya ddr5 sistem geleceğe yatırım Bi tık olur ama her oyunuda oynatmaz
Geleceğe yatırım değil ölü yatırım olur maks 2 yıla dibi boylar RAM fiyatları. Ben zenginim RTX 5080 ile kullanacağım diyen zaten alsın da düşük bütçede gereksiz.

Geleceğe yatırım değil ölü yatırım olur maks 2 yıla dibi boylar RAM fiyatları. Ben zenginim RTX 5080 ile kullanacağım diyen zaten alsın da düşük bütçede gereksiz.
İlerde sistemi daha kolay yükseltme açısından yatırım olur demek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,235
Üyeler
190,177
Son üye
Baydırman2429
Geri