🔥İndirim 🔥iFFALCON 50" 4K MiniLED TV 29.999 TL🔥

Mepois

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar,

Şu an akakçeye baktığımda şu an Türkiye'de en ucuz MiniLED modeli olarak gözüküyor.
Puan ve yorumlar da gayet iyi duruyor.

https://amzn.eu/d/06NSKWUb

1773663936768.webp

10k daha çıkın vatan gece indirimini takip edip c5 oled alın ya rakip bile değiller

bu fiyata 4k 144hz çok iyi değil mi?
41k ya 48'' C5 Oled almıştım. Hala da arada indirime giriyor. Bütçesi çıkmayan için çok iyi, çıkana Oled seçeneği de var.

41k ya 48'' C5 Oled almıştım. Hala da arada indirime giriyor. Bütçesi çıkmayan için çok iyi, çıkana Oled seçeneği de var.
Bu Falcon PS6 için alınır mı hocam sizce :D veya PS5 pro 120 hz oyun oynamak için

Marka hakkında bilgi verebilir misiniz, herhangi bir markanın panelini mi kullanıyor veya alt marka tarzı bir şey mi

144 hz ve mini led özellikler çok iyi.

Marka hakkında bilgi verebilir misiniz, herhangi bir markanın panelini mi kullanıyor veya alt marka tarzı bir şey mi
Ben 65" olanı aldım aynı model. Genel olarak memnunum. Herhangibir problemle karşılaşmadım zaten tamamen TCL ürünü eğer alırsanız sizde göreceksiniz. Arayüz vs hepsi aynı. Bu kadar özellikteki ürünleri bu fiyata bulamıyorsunuz

Bu Falcon PS6 için alınır mı hocam sizce :D veya PS5 pro 120 hz oyun oynamak için
Alınır. TCL mini LED tarafında en mantıklı seçenek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TCL alt markası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

full teşhir ürün kalmış gözüküyor biraz zor girer artık indirime
İzmir ve İstanbul şubelerinde var gözüküyor, girme ihtimali var stokları eritmek icin. Belki stoklar yenilenebilir belli olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri