Elektrik kesintisi pclere hala zarar veriyor mu?

Evet zarar verme ihtimali var.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
kaliteli bir power var ise sıfır sıkıntı yaşarsın..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim power in icinde kendi koruyucuaları var zaten kaliteli power alın keyfinize bakın
gold psu aşağısını almıyorum bende merak ettim :) ondan sordum o ile başlayan korumaları biliyorum da insan yine bi acaba psu gg olur mu insan endişe duyuyor

istersen sağlam psu olsun maalesef zarar verir tek çözüm sağlam ups alman gerekir başka çözüm yok yada oy vereceksin anladın onu.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Eğer PSU sağlamsa bir şey olmaz. Yaşadığınız yer iskanlı ve şebekeden düzgün elektrik geliyorsa da hiçbir şey olmaz. Ben 33 yaşındayım 10'dan fazla sistem eskittim bir kez UPS ya da akım korumalı priz kullanmadım, gerek yok.

gold psu aşağısını almıyorum bende merak ettim :) ondan sordum o ile başlayan korumaları biliyorum da insan yine bi acaba psu gg olur mu insan endişe duyuyor
psunun gold veya bronz olmasıyla alakası yok elektirik kesintisine karşı korumasının
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psunun gold veya bronz olmasıyla alakası yok elektirik kesintisine karşı korumasının
gold veya Daha yüksek sertifika, prizden daha az "boşa" elektrik çekilmesi demektir. Bu da uzun vadede elektrik faturasına küçük de olsa yansır.
psunun kaliteli olduğu burdan anlaşılmaz

Bende A+ tier psum vardı yüksek akım geldi eve bozuldu maalesef. Sistemi korudu ama psu gitti

Geri