bayramyılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
evet dedigim gibi. ornegin aniden oyun oynarken vb kesilirse zarar verir mi?
nea kadar varEvet zarar verme ihtimali var.
korumak için ne yapılmalı, ups falan mı şart akım korumalı priz faydası yok dimiEvet zarar verme ihtimali var.
kaliteli bir power var ise sıfır sıkıntı yaşarsın..nea kadar var
kardeşim power in icinde kendi koruyucuaları var zaten kaliteli power alın keyfinize bakınkorumak için ne yapılmalı, ups falan mı şart akım korumalı priz faydası yok dimi
gold psu aşağısını almıyorum bende merak ettimkaliteli bir power var ise sıfır sıkıntı yaşarsın..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim power in icinde kendi koruyucuaları var zaten kaliteli power alın keyfinize bakın
kendi yanar ama sisteme zarar vermez..gold psu aşağısını almıyorum bende merak ettimondan sordum o ile başlayan korumaları biliyorum da insan yine bi acaba psu gg olur mu insan endişe duyuyor
evet dedigim gibi. ornegin aniden oyun oynarken vb kesilirse zarar verir mi?
psunun gold veya bronz olmasıyla alakası yok elektirik kesintisine karşı korumasınıngold psu aşağısını almıyorum bende merak ettimondan sordum o ile başlayan korumaları biliyorum da insan yine bi acaba psu gg olur mu insan endişe duyuyor
gold veya Daha yüksek sertifika, prizden daha az "boşa" elektrik çekilmesi demektir. Bu da uzun vadede elektrik faturasına küçük de olsa yansır.psunun gold veya bronz olmasıyla alakası yok elektirik kesintisine karşı korumasının
Arkadaşımın 7800XT'sinin çipini yakıp çöp etmişti. Servis tamir edilemez deyip yeni ürün yollamıştı. Eğer evinizdeki elektrik hattına güvenmiyorsanız UPS almak lazım açıkcası.nea kadar var