Yardım Pc açılırken 3-4 defa Power Işıgı Yanıp Sönüp Sonra Sabit Kalıp Pc açılıyor

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar sistemini yeni topladım nzxt h7 kasa var belki olan varsa bana yardımcı olabilir mi ? Sorun şu pc açılırken aşırı bi fan sesi veriyor 2-3 saniwye sonra kesiliyo ama bu sırada power tuşu yanıp yanıp sönüyo 3-4 kez yapıyor sonra sabit kalıyo ver pc acılıyo sizce neyden kaynaklanıyor olabilir önceden böyle degildi sanki yada bu bi problemmi ?

Fan hızlarının ne olması gerektiği bios tarafından söyleniyo fanlara, ilk açılışta fan kontrolcüsü devrede değil o yüzden tam güç çalışıyor sonra komut gelince normale dönüyorlar bi sorun yok, pc sorunsuz bootluyorsa power tuşunun kaç kez yandığının bi önemi yok.

valla sadece power tuşunun yanıp sönmesine takıldım yoksa bi problem yok gibi

valla sadece power tuşunun yanıp sönmesine takıldım yoksa bi problem yok gibi
power on self test deniyor ona. Anakartın bütün parçaları tek tek test edip geçince bilgisayarı boot ediyor. power tuşu da bu yüzden yanıp sönüyor olabilir

1 yıl önce topladığım sistem aynı... geç açılma dışında bi sorun yok.
expo ayarını değiştirdin mi ben expo yu Tweaked yapınca olduğunu hissettim. disabled yap bi dene eğer enabled ise

Cold boot gibi. Memory Training takılıyor olabilir. EXPO kapatıp dene bakalım düzelecek mi

Geri