🔥İndirim TP Link BE220 Wifi 7 Router 1.979₺

impacto

80+
Reaksiyon skoru
141
3-5 ay önce fiyatı yine 2000₺ civarındaydı indirim bekliyordum ki baya zamlandı. Bugün teslim aldım. Misafirlere ayrı ev halkına ayrı wifi ağları oluşturmak baya iyi bi özellikmiş.

Amazon.com.tr

wifi performansı leş, ax53 te denk gelen bazı sorunların benzeri be230 yorumlarındada vardı

wifi performansı leş, ax53 te denk gelen bazı sorunların benzeri be230 yorumlarındada vardı
Ciddi olamazsın. Wifi sorunu nedir tam olarak ? Ben cihazı kurdum şuan sorunsuz kullanıyorum. Başıma gelecek sorunlar varsa direk geri vereyim 😅

ax 53ün ne sorunu var ki? At gibi router bin üstüne gez.

Ciddi olamazsın. Wifi sorunu nedir tam olarak ? Ben cihazı kurdum şuan sorunsuz kullanıyorum. Başıma gelecek sorunlar varsa direk geri vereyim 😅
be230 daki yorum, dediği gibi wifi odada zor çekiyor, modeme reset attım sanki ppoe bilgileri girili değilmiş gibi ağa giriş yapın diyip duruyordu, zaten yazılım aynı, model fark etmez, ax53 ten beri çözemedikleri tek tük sorunlar var, çare keenetic

1773691868459.webp

Bende vr400 v3 aldım vdsl için iyi midir bilen varsa cevap verebilir mi

3-5 ay önce fiyatı yine 2000₺ civarındaydı indirim bekliyordum ki baya zamlandı. Bugün teslim aldım. Misafirlere ayrı ev halkına ayrı wifi ağları oluşturmak baya iyi bi özellikmiş.

Amazon.com.tr
buna felan para vermeyin beyler rezalet çok gücsüz bir modem 50 gp felan dowland yapıyorum modem ısınıyor paket loss kaybı yaşıyorsunuz ara ara sürekli modemi dinlendirmerniz gerekiyor yoksa performan alamıyorsunuz

aynı modeli 1 seneden uzun süredir kullanıyorum. arayüzü ve kullanışı çok iyi tavsiye ederim. ben altyapım kötü olduğu için Qos ayarı için almıştım.
Tenda v12 alacaktım ama garantisi bitince snr dalgalanma yapıyor diye yorumlar gördükten sonra vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna felan para vermeyin beyler rezalet çok gücsüz bir modem 50 gp felan dowland yapıyorum modem ısınıyor paket loss kaybı yaşıyorsunuz ara ara sürekli modemi dinlendirmerniz gerekiyor yoksa performan alamıyorsunuz
İçinde 2ghz dört çekirdek işlemci var ama tp link genelde soğutmada pek başarılı olmuyor

Tplink ax53 kullanıyorum hiç memnun değilim valla 50mb ile bir saat download yaptırayım yanıyor alet. Sürekli restart atıyor diye fan taktım şimdi sorun yok ama bir daha tplink alır mıyım orası şüpheli.

Amazon.com.tr
Yakın fiyat bantlarında keenetic varken tp linkin yüzüne bakılmaz bence.

Mercury be220 var bende ( model ismi bunun gibi bişiydi) problem yaşamıyorum temiz

Ben ne zaman Tplink ve Mercury kullansam sinir seviyem artıyor.

Zyxel'e geçtim rahat ettim.
Onda da çekmediği zamanlar oluyor ama
en azından küfür ederken de kafiyeli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri