İş İçin Hızlı ve Dayanıklı Laptop Tavsiyesi

hiçbir yerde bulamadım tam seri numarası var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yoktur hocam bu arada m2
Model Adı: IdeaPad 3 15ITL6
Seri Numarası (MO): PF9XB2B02039
MTM Numarası: 82H801AATX
Üretim Tarihi (Mfg Date): 2022/11/02

işe alim şartı neler ?
Hocam pek bir şart yok ben engelli kadrosunda girdim biraz diksiyon çok az bilgisayar bilmen yeterli

Model Adı: IdeaPad 3 15ITL6
Seri Numarası (MO): PF9XB2B02039
MTM Numarası: 82H801AATX
Üretim Tarihi (Mfg Date): 2022/11/02

Hocam pek bir şart yok ben engelli kadrosunda girdim biraz diksiyon çok az bilgisayar bilmen yeterli
bu mu senin laptop

Ekler

• IMG_3008.webp
    IMG_3008.webp
    120.1 KB · Hit: 9
Yok hocam bu değil
sizinkini bulamadım ama zaten 2022 çıkışlıysa ssd vardır içinde o yavaşlık normal değil ben geçen birinin 15 yıllık laptopuna ssd taktım gayet iyi oldu o bile

sizinkini bulamadım ama zaten 2022 çıkışlıysa ssd vardır içinde o yavaşlık normal değil ben geçen birinin 15 yıllık laptopuna ssd taktım gayet iyi oldu o bile
Peki hocam sizin düşünceniz laprop mu sıkıntılı yoksa ssd den dolayı mıdır

laptopun özelliklerini bi yazın hocam
Temel Donanım Bilgileri

• İşlemci: 11. Nesil Intel Core işlemci (Genellikle i3, i5 veya i7-1165G7 serisi bulunur).

• Ekran: 15.6 inç boyutunda, genellikle Full HD (1920x1080) çözünürlük.

• Güç Girişi: 20V / 3.25A (65W). Adaptör almanız gerekirse bu değerlere dikkat etmelisiniz.

• Üretim Tarihi: 02/11/2022 (Nispeten güncel bir cihaz).

🔍 Öne Çıkan Özellikler

• Grafik: İşlemciye bağlı olarak Intel UHD veya Intel Iris Xe paylaşımlı grafik birimi.

• Bağlantı: USB 3.2, USB 2.0, HDMI, SD Kart okuyucu ve USB-C portları bulunur.

• Tasarım: İnce çerçeveli ekran ve genellikle gizlilik kapaklı web kamerası ile gelir.

• Kullanım Amacı: Ofis işleri, eğitim, günlük internet kullanımı ve orta seviye çoklu görevler için ideal bir cihazdır.

Temel Donanım Bilgileri

• İşlemci: 11. Nesil Intel Core işlemci (Genellikle i3, i5 veya i7-1165G7 serisi bulunur).

• Ekran: 15.6 inç boyutunda, genellikle Full HD (1920x1080) çözünürlük.

• Güç Girişi: 20V / 3.25A (65W). Adaptör almanız gerekirse bu değerlere dikkat etmelisiniz.

• Üretim Tarihi: 02/11/2022 (Nispeten güncel bir cihaz).

🔍 Öne Çıkan Özellikler

• Grafik: İşlemciye bağlı olarak Intel UHD veya Intel Iris Xe paylaşımlı grafik birimi.

• Bağlantı: USB 3.2, USB 2.0, HDMI, SD Kart okuyucu ve USB-C portları bulunur.

• Tasarım: İnce çerçeveli ekran ve genellikle gizlilik kapaklı web kamerası ile gelir.

• Kullanım Amacı: Ofis işleri, eğitim, günlük internet kullanımı ve orta seviye çoklu görevler için ideal bir cihazdır.
hocam yazıda hiçbir teknik özellik yok :D

ben yatıcam şimdi sonra bakarız

Geri