❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

aynen sıvı soğutma için zayıf kalıyor ama genel olarak yeterli sessizlik arayanlar için hava soğutmalı kasaya giderde sıvıya zor gibi.
ama muazam sessizlik sayılır :D
lianli gibi chain olan modeli var geçen bulmuştum ya birbirine geçmeli cfm değeri daha iyiydi onun da modelini unuttum :D

F/P olarak görüyorum. Sogutucusuna olduğu gibi stok bitince zam yiyecek. 1 tane aldım. Memlekette olduğum için açıp deneyemedim. Manyetik olduğu için güç kaynağı kasa arkasında olmayan arkadaşlar güç kaynağı metal bölümüne mıknatısla monte edebilir.
Kasa içi dolu olduğu için resimdeki tutucudan aldım monitör altı veya yanı için.
Ai ile güzel temalar yapabilirsiniz

Ekler

• 1000024487.webp
    1000024487.webp
    11.5 KB · Hit: 41
fiyat güzel ama benim tek sıkıntım thermalrigtın yazılımı tam bir hayal kırıklığı. Çoğu kişi fps düşüklüğünden falan şikayet etmiş. kullananlar bilgi verirse bu konuda çok sevinirim. beni uzak tutan tek konu bu thermalrighta

3 kullandım 420 ve 360 şını güzel ama 2 dağa sessiz artich genel olarak fanları çok sesli zaten performans olarak güzeldi.
pro birine aldık pro fanlar berbat bilmiyorum başarısız bir model gibi geliyor.
Peki arctic ile thermalright pompa sesi kıyası yaparsan 10 üzerinden ikisine de puanın kaç olurdu?

fiyat güzel ama benim tek sıkıntım thermalrigtın yazılımı tam bir hayal kırıklığı. Çoğu kişi fps düşüklüğünden falan şikayet etmiş. kullananlar bilgi verirse bu konuda çok sevinirim. beni uzak tutan tek konu bu thermalrighta
sıvı soğutma ile kullandım fps düşüşü vs yaşamamıştım 9800x3d takılıydı sistemde

Arkadaşlar merhaba bu ekran sadece typec ilemi bağlanıyor ayrıca program şartı varmıdır ? Dikey olarak konteyner yapısı izlemeyi planlıyorum da :)

Peki arctic ile thermalright pompa sesi kıyası yaparsan 10 üzerinden ikisine de puanın kaç olurdu?
frozen warframe 420 10-8 veririm tek duyduğum pompa sesi ilk açılışta su sesi yoksa 9 veririm:)
360 vision 10-7 veririm.
artich 3 10-6 verirdim duyduğumu hatırlıyorum çünkü.
en çok pompa sesini lian li duydum birde deep cool felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir hocam cfm değeri yazmıyor ben göremedim ama güzel thermalrightın ürünleri özellikle kule tipi ve sıvı soğutmaları tavsiye ederim.
bendeki bu zaten :D cfm yüksek değil ama orta şeker sessizlik muazam.

Hocam zoko dediğin marka onu getir vergisini öde nakliyesi sevki teknik desteği öyle fiyat çıkarıyor. Ama şöyle bişey var ürünün ham maliyeti o yani lcdler içinde 20 dolar bile çok çıkış maliyeti yani sen 10k veriyorsun ama 5k sı saydıklarıma gidiyor
2K'ya zoko falan var hocam naptınız siz :D
Q serisini şuan kasamda kullanıyorum pull push için bile yeterli değil ama hava akışını kasa içine dağıtması ve sessizliği güzel. Cfm değerine çok takılmayın dönüş hızı ile verdiği cfm arasında bariz orantısızlık olan bir fan değil. O yüzden muadillerine göre oldukça fp. Yani sesini duymuyorsa biraz ısı sorun değil bence.
m12q kullandım önceki kasamda güzel ama cfm düşük 41-47 falandı galiba yada 50 küsür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps düşüyor. Ram ve cpu kullanımı yapıyor. Sisteme göre değişebilir ama %5 6 gibi bişey diyebilirim.

Geri