❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

Valla çok fazla bass arıyorum diye burayada yazmıştım konuda siz denk gelmediniz hocam valla ya :D Bunu önerir misiniz peki ne dersiniz çok kablolu kullanan biri değilim ama arada canım sıkılırsa kullanmak için alcam.
Önermem. 7hz Zero 2 alıcaksın bass istiyorsan.

Sadece tek bir satıcı satıyor, tam olarak indirim değil fakat N11 ilk sipariş kuponu (250₺) ve nays cashback ile 1600 civarına alınabiliyor. Meyer ve wraith'te bu model yok. 2026 şubatta çıkan bass versiyonu. Kutu içeriği dolu dolu. Taşıma çantası, güzel görünen bir kablo, gayet kaliteli sonic ve tang sancai eartips ile beraber geliyor. Budget iem arayan arkadaşlar değerlendirebilir. Wan'er SG II'nin orijinal tonalitesini daha çok beğenenler jade modelden sipariş verebilir (sonic tips yok).

Type-c varyantı da var onun linkini eklemedim.
Alıntıyı görüntüle
valorant için tercih edilir mi , daha iyi bir seçenek var mı

Valla çok fazla bass arıyorum diye burayada yazmıştım konuda siz denk gelmediniz hocam valla ya :D Bunu önerir misiniz peki ne dersiniz çok kablolu kullanan biri değilim ama arada canım sıkılırsa kullanmak için alcam.
Fark yok basslarda. Red lion alıp içinden çıkan sonic eartips takarsan 7hz'den iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant için tercih edilir mi , daha iyi bir seçenek var mı
Alınır. Bu bütçede soundstage ve imagingde dramatik fark olmuyor

Dostum bass ararken EA500LM almış helal kanka :D

Benim kablosuz kulagimda asla durmuyor imkani yok kullanamiyorum.
1000015809.webp

Bu silikonlardan aldim neredeyse dusmuyor. Tabi bu silikon takiliyken kutuya katinca sarj olmuyor ya da kapanmiyor bende kucuk kartondan kutu yaptim beraber tasiyorum. Cok rahatlatti.

Kz castor pro ile aralarında çok fark var mıdır ? IEM kulaklıklar hoşuma gidiyor arada alıyorum. Oyun için ve müzik için iyi midir ?

Kz castor pro ile aralarında çok fark var mıdır ? IEM kulaklıklar hoşuma gidiyor arada alıyorum. Oyun için ve müzik için iyi midir ?
Castor pro var bende ama red lion kullanmadım henüz. Muhtemelen daha iyi red lion. Sadece bangır bangır bass ise castor pro bass edition olabilir, fakat red liondaki mid ve tizler daha iyi görünüyor. İkisinin aynı olduğunu farz edelim, red lion kutu içeriğindeki silikonlar zaten 20 dolar civarı ediyor. İyi bir silikon uç sesi değiştiriyor, kz'nin stok silikonları ve kablolarının berbat olduğunu göz önüne alırsak, red lion alınır. En kötü ihtimalle sidegrade olur, ki ben daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.

kz zs10 pro x ile arasında ne gibi fark var? hangisi daha iyidir?

Castor pro var bende ama red lion kullanmadım henüz. Muhtemelen daha iyi red lion. Sadece bangır bangır bass ise castor pro bass edition olabilir, fakat red liondaki mid ve tizler daha iyi görünüyor. İkisinin aynı olduğunu farz edelim, red lion kutu içeriğindeki silikonlar zaten 20 dolar civarı ediyor. İyi bir silikon uç sesi değiştiriyor, kz'nin stok silikonları ve kablolarının berbat olduğunu göz önüne alırsak, red lion alınır. En kötü ihtimalle sidegrade olur, ki ben daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.
Kutu içeriği cezbetti beni de. Arada IEM alasım geliyor ama vazgeçiyorum bu hoşuma gitti. Oyunlarda ses kasma daha önemli benim için açıkçası. Şimdilik sepete ekledim teşekkürler

kz zs10 pro x ile arasında ne gibi fark var? hangisi daha iyidir?
Üstteki mesajım geçerli. Ayrıca Zs10 pro aşırı tiz bir kulaklık değil mi? Sibilance rahatsız ediyordur muhtemelen. Red lionda tizler yumuşak. Uzun saatlerde yormaz

Kutu içeriği cezbetti beni de. Arada IEM alasım geliyor ama vazgeçiyorum bu hoşuma gitti. Oyunlarda ses kasma daha önemli benim için açıkçası. Şimdilik sepete ekledim teşekkürler
Ses kasılır dediğim gibi

Üstteki mesajım geçerli. Ayrıca Zs10 pro aşırı tiz bir kulaklık değil mi? Sibilance rahatsız ediyordur muhtemelen. Red lionda tizler yumuşak. Uzun saatlerde yormaz

Ses kasılır dediğim gibi
Sağ olun ayrıca mikrofonlu versiyonu var mı acaba bunun ? Şuan harici bir mikrofonum olmadığı için kulaklığın kendi mikrofonunu kullanıyorum ek masraf çıksın da istemiyorum çok.

Sağ olun ayrıca mikrofonlu versiyonu var mı acaba bunun ? Şuan harici bir mikrofonum olmadığı için kulaklığın kendi mikrofonunu kullanıyorum ek masraf çıksın da istemiyorum çok.
Var aynı satıcıda, 3.5mm mikrofonlu ve type c mikrofonlu modelin olması lazım. Ben mikrofonu çirkin bulduğum için mikrofonsuz alıyorum hep :D

Wan sg modelini kullanıyorum önceki sene 400tl ye almıştım aşırı memnun kalmıştım ama hassas geldi gözüme. Bu umarım öyle değildir.

İkisi arasından seçim yapacak olsanız hangisini tercih edersiniz ? (FİİO KA11 DAC ile kullanılacak )

Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition v.s Simgot EW200

Geri