🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

bu linktekini kullanıyorum memnunum hocam.9 taksit avantajı var bir de satıcısı HB olduğu için daha az sorun yaşarsınız.

Kağıtüstünde fiyatına göre çok iyi gözüküyorlar.
Dikkat edin arkadaşlar yarın fiyatlara +1000 lira zam gelebilir...

bu linktekini kullanıyorum memnunum hocam.9 taksit avantajı var bir de satıcısı HB olduğu için daha az sorun yaşarsınız.
şuan ki monitörüm Lenovo Legion R27I-30 27" 0.5 Ms 165Hz bunu yan yapıcam o zaman bu 320 hz lenovoyu alsam iyi kombinasyon olur mu 2 tane monitör 1080 p olcak ama

şuan ki monitörüm Lenovo Legion R27I-30 27" 0.5 Ms 165Hz bunu yan yapıcam o zaman bu 320 hz lenovoyu alsam iyi kombinasyon olur mu 2 tane monitör 1080 p olcak ama
Rekabetçi oynuyorsan mantıklı ama hikayeli oynuyorsan 2k al onun yerine.

alınır mı hocam sizin yorumunuz nedir ?
Kağıtüstünde yazanlar çok iyi. Garanti veremem ama yalan yazmadılarsa fiyatına göre bedava. En basitinden 2k 260hz modelin fiyatına göre sunduğu hz yüksek. Rakipleri rampage vs saymazsak 10k dan baslıyor. 450nit, dahili hoparlör, pivot, yükseklik ayarı, 1300:1 kontrast oranı ve %95 DCI-P3 demişler. Bu değerleri gerçekten veriyorsa zaten bu bütçede başka 2k monitöre bakmaya gerek yok.

1080p 240hz model de fiyatına göre bedava yine. 300nit, %90 DCI-P3 ve dahili hoparlörde cabası. Parlaklık bir tık düşük ama fiyatına göre çok iyi değerler. Ama görüntü bakımından içlerindeki en zayıf model.

420hz modele gelelim. Sunduğu hz fiyatına göre çok iyi, 400nit parlaklık çok iyi, %93 DCI-P3 yine harika, dahili hoparlör, pivot, yükseklik ayarı vs yine var.

Eğer bu değerleri verebiliyorlarsa f/p kralı olurlar.

umarım zamlanmazlar

Tayfun hocam 27 inç gözüme çok büyük geliyor 24.5 kullanıyorum. 2K bir monitöre geçmek istiyorum. 27 alınır mı yoksa 24 civarlarına mı bakmalıyım. Daha önce AOC 27 inç bir monitör kullandım curved gerçekten devasa gibi geliyor gözüme.
2k 24'' pek seçenek yok. 2k istiyorsanız 27'' almaya mecbursunuz yani. Çok az model var 24'' olarak. Sıfırda düzgün model kalmamış.

şu 2k nın fiyatı hb'de de düşse direkt 9 taksite çekilir ya bi 500 filan düşseler bari 9k ya da razıyım.

Olsa fena mı olurdu sjsjjshs
Keşke ama 2k 180hz modeller 8-9k, 240hz modeller 10k dan baslıyor. Dandik markaları saymazsak. Bence thunderobot dandik sayılmaz. James Donkey, turbox vs gibi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,240
Üyeler
195,573
Son üye
Creative_001
Geri