Asianhorse nyota fan değer mi?

Akadir41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485

Lianli mini 2 flow kasama iki set 3lü reverse aldım. Fiyatı uygun gibi geldi bi yayıncının kodunu kullandım 102tl düştü. 3 taksit yaptım iyi midir bu?

kanka akımı filan standart şekli şemali hoşuna gittiyse hayırlı olsun

kanka akımı filan standart şekli şemali hoşuna gittiyse hayırlı olsun
Hocam şekli hoşuma gitti fiyatıda uygun gibi geldi o yüzden aldım. Ama 6 reverse toplam egzoz yerinede reverse koyacam gibi Yukardaki sıvı soğutma fanları egzoz olarak kalacak gibi çok bozar mı?

Hocam şekli hoşuma gitti fiyatıda uygun gibi geldi o yüzden aldım. Ama 6 reverse toplam egzoz yerinede reverse koyacam gibi Yukardaki sıvı soğutma fanları egzoz olarak kalacak gibi çok bozar mı?
kanka arka da egzos olsa daha sağlıklı olur bence giren soğuk hava kadar sıcağında hızlı çıkması lazım

Merhaba hocam. Geçen hafta 6 adet nyota reverse fan aldım. Oldukça memnunum. Görsel olarakta soğutma olarakta. Egzoz için düz de alacaktım ama stokta yokmuş. Fiyatına göre tam bir f/p ürün :)

20260314_181803.webp

Merhaba hocam. Geçen hafta 6 adet nyota reverse fan aldım. Oldukça memnunum. Görsel olarakta soğutma olarakta. Egzoz için düz de alacaktım ama stokta yokmuş. Fiyatına göre tam bir f/p ürün :)

Alıntıyı görüntüle
Aaa güzel duruyor, beklediğimden iyi bende de cosmiq fanlar var 2 yıldır kullanıyorum. Asiahorse fanları güzel 1400-1500 rpm den sonra ses yapıyorlar. Nyotanın da güzel olmasını bekliyordum da böyle tam bir set sen atana kadar görmedim... Tek sorun vida yerleri gözüküyor ve yanlarında infinity mirror yok doğru. Büyük kayıp. Vida yerlerine vibration pad bulabilirsen kapatabilirsen çok iyi olur, en azından sağ üçünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bende razer Basiliks v3 kullanıyorum🤣🤣 Merhaba ender insan

Ekler

• 1000006286.webp
    1000006286.webp
    5.3 KB · Hit: 33
  • 1000006284.webp
    1000006284.webp
    63.3 KB · Hit: 31
Aaa güzel duruyor, beklediğimden iyi bende de cosmiq fanlar var 2 yıldır kullanıyorum. Asiahorse fanları güzel 1400-1500 rpm den sonra ses yapıyorlar. Nyotanın da güzel olmasını bekliyordum da böyle tam bir set sen atana kadar görmedim... Tek sorun vida yerleri gözüküyor ve yanlarında infinity mirror yok doğru. Büyük kayıp. Vida yerlerine vibration pad bulabilirsen kapatabilirsen çok iyi olur, en azından sağ üçünün.

Hocam bilerek bu modelini aldım. Sade görüntüsünü sevdiğim için. Daha önceki fanlarım bahsettiğiniz gibiydi. Bir hevesle aldım fakat zamanla kapatmaya başladım çok göz alıyor ve pavyon gibiydi :) Artık sade ve şık aydınlatmalardan yanayım. Keyif alıyorum bu görüntüden. Stoğa girdiğinde egzoz fanını da aldım mı tamamdır gibi.

Evet, bahsettiğiniz vida delik kısımlarını kapama işine bakacağım hocam.

Bu arada bende razer Basiliks v3 kullanıyorum🤣🤣 Merhaba ender insan

Hahah :) Beyaza ve kablosuza çevirmeye çalışıyorum bakalım razer'ın aynı modelini. Çok memnunum.

Alıntıyı görüntüle
Hocam baya iyi ya maşallahı var bende tekli düz bulamadım sırıtırsa reverseucegzoza takıcam test edicem. Sırıtmazsa corsair fanımı takıcam egzoza şuandada öyle zaten.

Ekler

• 1A5ABAB2-1C4E-449A-8216-CC758D427346.webp
    1A5ABAB2-1C4E-449A-8216-CC758D427346.webp
    563.7 KB · Hit: 30
Kasam akvaryum değil ona rağmen bende aldım böyle duruyor. F/P ve görünüş açısından baya iyi
IMG_20260314_011532.webp
IMG_20260228_014349.webp
IMG_20260226_220417.webp

Hocam bilerek bu modelini aldım. Sade görüntüsünü sevdiğim için. Daha önceki fanlarım bahsettiğiniz gibiydi. Bir hevesle aldım fakat zamanla kapatmaya başladım çok göz alıyor ve pavyon gibiydi :) Artık sade ve şık aydınlatmalardan yanayım. Keyif alıyorum bu görüntüden. Stoğa girdiğinde egzoz fanını da aldım mı tamamdır gibi.

Evet, bahsettiğiniz vida delik kısımlarını kapama işine bakacağım hocam.

Hahah :) Beyaza ve kablosuza çevirmediye çalışıyorum bakalım razer'ın aynı modelini. Çok memnunum.
Bende ya, bir de benim ki eskidi, 4 yıl mı ne oldu, ilk aldığımda da skatesleri kötüymüş, o sıra ayıkmadım. Zaman içinde daha kötü oldu ve harbi kablo bu aralar gözüme takılmaya başladı belki de ben sıkıldım bilemiyorum ama scrolu fln çok iyi. Geçen viper 3 pro denedim mouse u pade temas ettirmeden algılıyordu tracking i baya iyi. Sensörü 850 ips bir şeye geçmek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri