🔥İndirim ARCTIC MX-7 (8 g) - 843₺ 🔥

Selamlar herkese. Geçenlerde mx6 konusu açmıştım. Şimdi de mx7 fiyatı dikkatimi çekti ki takip listemdeydi fiyatı düştü. Akakçe de 4gr 700 800 bandında gözüküyordu. Bu fiyata değer mi 300 lira az verip mx6 mi alınır bilmiyorum ama elbet bilenler, araştıranlar bizi aydınlatacaktır.

Alıntıyı görüntüle
Ticari iş yapmıyorsanız çok gereksiz bir gramaj. 2 gram alın her yıl yenileseniz 4 yıllık gider zaten 5 yıl kafan rahat olur. Derdiniz sadece işlemciyse fazlasına hiç gerek yok. Yüksek gramaj alıp tüketiminiz sadece tek bir işlemci içinse 5 yıl sonra son kullanma tarihinden şüphe etmenin anlamı yok. Ayrıca 5 yıl sonra mx-9 çıkmış olur.
LİNK

Alıntıyı görüntüle

Screenshot_2026-03-17-14-41-32-096_com.pozitron.hepsiburada-edit.webp

Siz tecrübeli görünüyorsunuz arkadaşlar bunu deneyeniniz oldu mu?

MX-6'yı sürmeyeceksiniz arkadaşlar. Üretici talimatını takip etmeden kafanıza göre yorum yapmayın. Spread yöntemi uygulanmaz yoğunluğu yüksek macunlarda. Üretici Dot / Pea veya Line Method kullanın diyor. MX-7'de de bu şekilde talimat var. Adamlar şekil bile koymuş macun kaşığıyla sürülmez diye.
İşte anlamıyorlar. Masaüstü işlemcilerde pump olayı olmaz doğru sürüp montaj edildiği sürece.

Şu mx-6 aldigimdan dolayi pişmanım aga yani bukadar kötü bir termal macun mu olur taş sanarsin düzgünce dokemiyorsun vs vs akışkanligi cok kötü ya bitti bide mx-7 nasıl deneyen varmı?
Hocam aynı sorunu yaşıyorum çok katı bi ürün. Pişman oldum aldığıma

MX-6'yı sürmeyeceksiniz arkadaşlar. Üretici talimatını takip etmeden kafanıza göre yorum yapmayın. Spread yöntemi uygulanmaz yoğunluğu yüksek macunlarda. Üretici Dot / Pea veya Line Method kullanın diyor. MX-7'de de bu şekilde talimat var. Adamlar şekil bile koymuş macun kaşığıyla sürülmez diye.
X yapın diyorlar ama X te olmuyor.

mx6 ve mx7 sürülecek macunlar değil, üretici sayfasını bir okuyun lütfen ezbere iş yapmayın. mx4 öyle değil mesela onu sürüp yayabilirsiniz.

arctic bu iki macun özelinde açık bir şekilde uyarıyor kendiniz dağıtmayın diye, çarpı şeklinde veya 5 nokta şeklinde sıkın sonra bloğu oturtun bu kadar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-17 154657.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-17 154657.webp
    81.8 KB · Hit: 44
mx6 ve mx7 sürülecek macunlar değil, üretici sayfasını bir okuyun lütfen ezbere iş yapmayın. mx4 öyle değil mesela onu sürüp yayabilirsiniz.

arctic bu iki macun özelinde açık bir şekilde uyarıyor kendiniz dağıtmayın diye, çarpı şeklinde veya 5 nokta şeklinde sıkın sonra bloğu oturtun bu kadar

Kullandığım halde hiç dikkat etmemiştim deneyerek keşfettim :D Güzel bilgilendirme teşekkürler

Fiyat fena değil ama 8gr bitmiyor arkadaşlar. Ama alıp çekmeceye atarsanız da bir şey olmaz :D

8 gram gerçekten çok gereksiz büyük ve düzgün saklayamazsanız bir daha kullanmanız da pek mümkün olmaz

1000 liraya 45 gram mx4 almıştım (ekran kartı al sat yapıyorum her seferinde bakım yapıyorum eğer güvenlik etiketi üstünde yoksa). 30 yıla anca bitiririm sizin anlattıklarınıza göre

2 gr termal macunu tam 8 kere kullandım, gramaj hesabı yapacaklar dikkate alabilirler. Öte yandan masaüstü için çok iyi, fakat laptoplar için faz değişimli termal padler olduğu sürece ne kadar katı olursa olsun bir süre sonra pump out yapıyor.

macun bıktırdı artık sürekli yenile dur ,MX-6 berbat bir macundu ,4g lık almıştım 5-6 farklı laptop ta deendim neredeyse hepsinde pumpout oldu.
Termal ped aldım bakalım anlatıldığı gibi ise 2 sene kafa rahat olcak

mx 6 sürümü zor bi macun 14900k da pump out oluyor bu işlemci macunları sömürüyor bi daha almam ama sürümü eziyet hamur gibi
Surumu ne kadar eziyet gibiyse o kadar az pump out demek bu (genelde öyle) ki ayrıca x atıp geciceniz yani

8 gram gerçekten çok gereksiz büyük ve düzgün saklayamazsanız bir daha kullanmanız da pek mümkün olmaz
la düzgün saklamak dediğinizde ağzını kapatıp çekmeceye atmak :D Başka bir şey yapmana gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,545
Üyeler
190,236
Son üye
ssynexx
Geri